Ο Ενρίκε Καπρίλες στη μάχη για την προεδρία της Βενεζουέλας

Ο Ενρίκε Καπρίλες στη μάχη για την προεδρία της Βενεζουέλας Facebook Twitter
0

Εχθές Κυριακή, ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, Ενρίκε Καπρίλες, που πρόσφατα έχασε στις προεδρικές εκλογές απέναντι στον εκλιπόντα Ούγκο Τσάβες, ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία της χώρας, στις νέες εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 14 Απριλίου. 

Όπως αναφέρει το Reuters, o 40χρονος κυβερνήτης θα αναμετρηθεί απέναντι στο διάδοχο του Τσάβες, Νικολάς Μαντούρο, ενώ σήμερα Δευτέρα θα πρέπει να κατατεθούν επίσημα οι υποψηφιότητες.

«Θα παλέψω», δήλωσε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Καπρίλες και συμπλήρωσε: «Νικολάς, δεν θα πετάξω λευκή πετσέτα. Θα πρέπει να με νικήσεις με τις ψήφους» .

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο υπογραμμίζει ότι το κλίμα μεταξύ των δύο υποψηφίων είναι εξαιρετικά τεταμένο καθώς ο Καπρίλες κατηγορεί τον Μαντούρο ότι χρησιμοποίησε το άψυχο σώμα του Τσάβες ως προεκλογικό τρικ, ενώ ο πρώην αντιπρόεδρος χαρακτήρισε τον 40χρονο αντίπαλό του ως φασίστα που αποκάλυψε το πραγματικό του πρόσωπο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ