Τον ξυλοκόπησαν έξω από σινεμά επειδή έκανε spoilers για το «Avengers: Endgame»

Τον ξυλοκόπησαν έξω από σινεμά επειδή έκανε spoilers για το «Avengers: Endgame» Facebook Twitter
4

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας άντρας έξω από σινεμά του Χονγκ Κονγκ επειδή έκανε spoilers για τη νέα ταινία «Avengers: Endgame».

Πολύ πριν την κυκλοφορία της ταινίας, είχαν δοθεί στο καστ και το υπόλοιπο συνεργείο σαφείς και αυστηρές οδηγίες σχετικά με τα spoilers, με τους παραγωγούς να απευθύνουν έκκληση προς το κοινό -ακόμη και μετά την παγκόσμια πρεμιέρα- να μην διαρρέουν πληροφορίες για όσους δεν την έχουν δει. 

Κάτι που αποφάσισε να αγνοήσει ένα θεατής στο Χονγκ Κονγκ, ο οποίος σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης, αφού παρακολούθησε την ταινία, στη συνέχεια φέρεται να φώναξε το τέλος της έξω από το σινεμά με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση από φανς που περίμεναν για την προβολή τους.

Μια φωτογραφία του, που κάνει τον γύρο των social media, τον δείχνει να κάθεται στο πάτωμα και κάποιος φροντίζει τη μύτη του.

Τον ξυλοκόπησαν έξω από σινεμά επειδή έκανε spoilers για το «Avengers: Endgame» Facebook Twitter

Την Παρασκευή, οι σκηνοθέτες της ταινίας, Anthony και Joe Russo, δημοσίευσαν στο Twitter ένα βίντεο με τους πρωταγωνιστές που καλούν τον κοινό να μην κάνει spoilers, χρησιμοποιώντας το hashtag #DontSpoilTheEndgame.

Διεθνή
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Μπορεί να φαίνεται χαζό, αλλά, καλώς, κακώς, για μερικούς ανθρώπους, σειρές ταινιών σαν και αυτήν είναι κυριολεκτικά η ζωή τους. Δεν το παίζω υπεράνω, μου αρέσουν πολύ και εμένα, απλώς δεν είναι η ζωή μου.Αν ήμουν εγώ, σίγουρα θα εκνευριζόμουν και σίγουρα θα τον έβριζα, γιατί αυτό που έκανε είναι μόνο καθαρή κακία. Τώρα φαντάσου κάποιον που ζει και αναπνέει για την ταινία αυτή... Και τυχερός ήταν...
Δε καταλαβαινω τι καταληξη περιμενε ο συγκεκριμενος... Να του πουνε "μπραβο μεγαλε μας γλυτωσες την αγωνια"; Προφανως και θα φαει ξυλο απο φανατικους, μαλλον φτηνα την γλυτωσε με μια μπουνια στην μυτη.Δεν επικροτω την βια, αλλα μου φαινεται πολυ αναμενο μια κακη συμπεριφορα να προκαλεσει αλλη κακη συμπεριφορα.
Εδώ κολλάει "το play stupid games, win stupid prizes". Ο τύπος έμαθε οτι κάτι μπορεί να γίνεται πίσω από μια οθόνη χωρίς επιπτώσεις, αλλά οτι στον πραγματικό κόσμο μπορεί να φας τις μπούφλες σου αν φέρεσαι σαν κόπανος.