Τρεις βρετανοί ισλαμιστές ετοίμαζαν μία νέα 11η Σεπτεμβρίου

3


Ένοχοι κρίθηκαν, χθες Πέμπτη, τρεις βρετανοί Ισλαμιστές, που ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα, παρόμοιο της 11ης Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο.

Οι κατηγορούμενοι Irfan Naseer, 31, Irfan Khalid, 27, και Ashik Ali, 27 συνελήφθησαν από τις βρετανικές αρχές, καθώς εντοπίστηκαν, σύμφωνα με το Reuters, επαρκή αποδεικτικά στοιχεία εναντίον τους. 

Η ετυμηγορία του βρετανικού δικαστηρίου, που εδρεύει στο ανατολικό Λονδίνο, αφορά αποκλειστικά την ενοχή των κατηγορουμένων, ενώ η ποινή τους θα ανακοινωθεί σε διαφορετική ημερομηνία.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: «Δεν μπορώ να φανταστώ πώς ένιωσε ο πυροσβέστης που τούς είδε μπροστά του να χάνονται»

Διεθνή / Ιταλία: Η μία κοπέλα δεν ήξερε κολύμπι, έπεισε τους φίλους της να μείνουν και τα ορμητικά νερά παρέσυραν και τους τρεις

«Δεν μπορώ να φανταστώ πώς ένιωσε ο πυροσβέστης που τούς είδε μπροστά του να χάνονται» λέει εθελοντής - Νεκρές οι δύο κοπέλες, αγνοείται ο νεαρός - Η σπαρακτική ιστορία των τριών φίλων που χάθηκαν από τα ορμητικά νερά του ποταμού έχει συγκλονίσει την Ιταλία
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Υποτίθεται ο τι το Ισλαμ είναι ειρηνική θρησκεία...φαντάσου δηλαδή να προπαγάνδιζε ανοιχτά αυτού του είδους τις πράξεις. Βέβαια και ο χριστιανισμός στα νιάτα του ανάλογα έπρατε. Έχω καταλήξει οτι η θρησκεία (όποια θρησκεία) είναι απλά το πρόσχημα.