Ιδού η πρώτη φωτογραφία του Μαντέλα, μετά το νοσοκομείο

Ιδού η πρώτη φωτογραφία του Μαντέλα, μετά το νοσοκομείο Facebook Twitter
Ο Μαντέλα με τις δύο εγγονές του δεξιά και αριστερά, πίσω του η μητέρα τους
0

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του Νέλσον Μαντέλα μετά από τον Ιούλιο του 2012. Η οικογένεια λέει πως αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2013.

Οι εγγονές του Νέλσον Μαντέλα αυτή την περίοδο βρίσκονται στη Νέα Υόρκη προωθώντας ένα νέο ριάλιτι σόου με τίτλο «Being Mandela». Σε συνέντευξη που έδωσαν οι αδερφές στο the Grio μίλησαν για την υγεία του 95χρονου παππού τους.

Ιδού η πρώτη φωτογραφία του Μαντέλα, μετά το νοσοκομείο Facebook Twitter
Ο Μαντέλα με τον δισέγγονό του, στις 2 Φεβρουαρίου 2013

«Η υγεία του είναι πολύ καλή. Είναι περιτριγυρισμένος από την οικογένεια. Πηγαίνουμε συνέχεια στο σπίτι. Οι αγαπημένες του στιγμές είναι όταν περνάει χρόνο με τα δισέγγονά του. Πριν ταξιδέψουμε πήγαμε να τον δούμε για να τον αποχαιρετήσουμε. Έτσι, είναι πολύ καλά. Είμαστε πολύ χαρούμενες».

Οι αδερφές μιλάνε για το 'Being Mandela'

Η Zaziwe Dlamini-Manaway και η Swati Dlamini θα είναι οι πρωταγωνίστριες της σειράς "Being Mandela". Η σειρά θα παρουσιάσει την καθημερινότητα της δεμένης οικογένειας και θα παρουσιάσει τις εντάσεις και τις προσωπικές φιλοδοξίες. Το κανάλι CoziTV που θα φιλοξενήσει το σόου έχει δώσει στη δημοσιότητα μια φωτογραφία του Νέλσον Μαντέλα με τον μικρότερο γιο της Zaziwe, Zen Manaway: η φωτογραφία απεικονίζει το πιο ηλικιωμένο και το νεότερο μέλος της οικογένειας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Ο Ερίκ Σιοτί των Ρεπουμπλικανών καθαιρέθηκε για τη σύμπλευση με τη Λεπέν και αρνείται να φύγει

Διεθνή / Γαλλία: Ο Ερίκ Σιοτί των Ρεπουμπλικανών καθαιρέθηκε για τη σύμπλευση με τη Λεπέν και αρνείται να φύγει

Οι σκηνές έξω από τα κλειδωμένα γραφεία των Ρεπουμπλικανών μαρτυρούν το χάος που επικρατεί στη γαλλική πολιτική σκηνή, μετά την προκήρυξη πρόωρων εκλογών
NEWSROOM