Γαλλία: Σβήνουν τα φώτα στον Πύργο του Άιφελ για τα θύματα στο Στρασβούργο

Γαλλία: Σβήνουν τα φώτα στον Πύργο του Άιφελ για τα θύματα στο Στρασβούργο Facebook Twitter
0

Τα φώτα του στον Πύργο του Άιφελ θα σβήσουν αργότερα μέσα στη νύχτα, στις 01:00 ώρα Ελλάδας, «ως φόρος τιμής στα θύματα της επίθεσης» στο Στρασβούργο, ανακοίνωσε η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό. 

Η δήμαρχος εξέφρασε  «αλληλεγγύη στους συγγενείς των θυμάτων και τους πολίτες του Στρασβούργου», σε ανάρτηση της στο Twitter. 

Επίσης, έγινε γνωστό πως η χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου θα παραμείνει κλειστή και αύριο, όπως ανακοίνωσε ο δήμος.

Ματαιώνονται επίσης οι εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν σε δημόσιους χώρους, πλατείες και πάρκα.

Αντιθέτως, θα λειτουργήσουν κανονικά τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία και όλοι οι πολιτιστικοί και αθλητικοί χώροι.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συμφωνία Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν δίνει στην Τουρκία άνοιγμα στον νότιο Καύκασο

Ανάλυση / Η συμφωνία Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν δίνει στην Τουρκία άνοιγμα στον νότιο Καύκασο

Η νέα ειρηνευτική συμφωνία με διαμεσολάβηση των ΗΠΑ μεταξύ Αζερμπαϊτζάν και Αρμενίας ανοίγει τον δρόμο για εξομάλυνση Τουρκίας-Αρμενίας, ενισχύοντας τα στρατηγικά συμφέροντα της Άγκυρας στον Νότιο Καύκασο και την Κεντρική Ασία
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΤΡΑΜΠ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Διεθνή / Ανάλυση BBC: Η πρώτη αποτίμηση της συνάντησης στον Λευκό Οίκο - Η στάση Τραμπ, Ζελένσκι και Ευρωπαίων

«Κανείς δεν θέλει να διαφωνήσει με τον Τραμπ» αλλά η γλώσσα του σώματός τους υποδηλώνει ότι «μπορεί να μην είναι τόσο αισιόδοξοι όσο υποδηλώνουν τα λόγια τους» - «Ο Τραμπ διέκοψε τις συνομιλίες με τους Ευρωπαίους για να μιλήσει με τον Πούτιν»
LIFO NEWSROOM