Gamer βίασε ανήλικη έχοντας ξεχάσει το μικρόφωνο ανοικτό

Gamer βίασε ανήλικη έχοντας ξεχάσει το μικρόφωνο ανοικτό Facebook Twitter
0

Για το βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού κατηγορείται ένας 18χρονος από την Φλόριντα, με βαρύτατα ενοχοποιητικά στοιχεία. 

Όπως μεταδίδει το BBC, πριν τον βιασμό του κοριτσιού ο Ντάνιελ Ενρίκε Φαμπιάν έπαιζε διαδικτυακά Grand Theft Auto μέσω της υπηρεσίας PlayStation stream με αποτέλεσμα συμπαίκτες του να ακούσουν, από το ανοικτό μικρόφωνο, την σεξουαλική επίθεση σε βάρος του κοριτσιού. 

Το περιστατικό συνέβη τον Ιούνιο, στο σπίτι του 18χρονου στο Νιου Πορτ Ρίτσι. 

Ένας άλλος παίκτης της πλατφόρμας κατέθεσε στην αστυνομία πως, ο Φαμπιάν άφησε το μικρόφωνο ανοικτό και λίγα λεπτά αργότερα μία κοπέλα ακούστηκε να φωνάζει αναστατωμένη «όχι!»

Το κορίτσι κατήγγειλε στην αστυνομία πως ο Φαμπιάν την ακινητοποίησε και την βίασε. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε η έφηβη, επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της. 

Τα τοπικά μέσα μεταδίδουν ότι ο 18χρονος είχε σχολιάσει, λίγα λεπτά νωρίτερα στον κύκλο, του πως σκόπευε να συνευρεθεί σεξουαλικά με ένα κορίτσι που θα ερχόταν στο σπίτι του. 

Ο Φαμπιάν επέστρεψε στο παιχνίδι του 15 λεπτά αργότερα.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 18χρονο την προηγούμενη Τετάρτη, με την κατηγορία της ασέλγειας και της βιαιοπραγίας σε βάρος ανηλίκου.

Ο Φαμπιάν κρατείται από τις αρχές και η εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών έχει οριστεί στα 30.000 δολάρια. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ