Απεργία την Πρωτομαγιά

Πέθανε η καρκινοπαθής έφηβη που είχε φτιάξει τη "Λίστα των Ονείρων"

1

Η γενναία 17χρονη Βρετανή, Alice Pyne, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, το περασμένο Σάββατο, όπως δημοσίευσε η μητέρα της έφηβης μέσω του μπλογκ της. 

H Alice από τη βορειοδυτική κομητεία Cumbria της Μεγάλης Βρετανίας, έγινε διάσημη στη χώρα για τη λίστα των ονείρων που έφτιαξε, προκαλώντας τη συγκίνηση δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων.

Το φιλανθρωπικό έργο της χαρακτηρίζεται από πολλούς ως αξιοθαύμαστο καθώς κατάφερε να αυξήσει τη λίστα των υποψήφιων δοτών στη χώρα.

Η ίδια τιμήθηκε με μετάλλιο από τη Βρετανική Αυτοκρατορία για το σκληρό που έδωσε εις όφελος της φιλανθρωπίας, ενώ κατάφερε να συναντηθεί μέχρι και με τον πρωθυπουργό David Cameron.

1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ