Δασκάλα αναγκάστηκε να παραιτηθεί λόγω «άσεμνης σκηνοθεσίας»

Δασκάλα αναγκάστηκε να παραιτηθεί λόγω «άσεμνης σκηνοθεσίας» Facebook Twitter
0

Μια δασκάλα θεάτρου σε σχολείο του Σινσινάτι ισχυρίζεται ότι αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη δουλειά της επειδή η διοίκηση του σχολείου θεώρησε ότι το ανέβασμα του μιούζικαλ "Legally Blonde" παραήταν τολμηρό, γράφει η Daily Mail Online.

Η Σόνια Χάνσεν ισχυρίζεται επίσης ότι οι προϊστάμενοι του Loveland High School της είπαν ότι αν δεν παραιτηθεί, θα απολυθεί.

«Δεν άκουσα ούτε ένα παράπονο» δήλωσε η Χάνσεν. «Οι πρόβες ήταν ανοιχτές σε όλους. Κάναμε πρόβες για τρεις μήνες, τέσσερα απογεύματα την εβδομάδα για δύο ώρες τη φορά". Το μιούζικαλ είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα "Legally Blonde" της Αμάντα Μπράουν, το οποίο το 2001 έγινε ταινία με την Ριζ Γουίδερσπουν στο ρόλο της Ελ Γουντς.

Το 2007 το βιβλίο ανέβηκε ως μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ, με πρωταγωνίστρια τη Λόρα Μπελ Μπάντι, όπου κράτησε ένα χρόνο. Στη συνέχεια πολλές εκδοχές του έχουν παιχτεί σε σχολεία όλης της Αμερικής.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM