Φωτιά σε βυτιοφόρο στον Ισθμό

Συνελλήφθη ο guru των antivirus John McAfee

Συνελλήφθη ο guru των antivirus John McAfee Facebook Twitter
3

Ο Μακάφι έφθασε τη Δευτέρα στη Γουατεμάλα, για να ζητήσει άσυλο, καθώς θεωρεί ότι είναι θύμα «πολιτικής δίωξης» στο Μπελίζ όπου ζει μόνιμα από το 2009. Πρόσφατα οι αρχές του Μπελίζ, τον αναζητούσαν για να καταθέσει σε σχέση με την δολοφονία του γείτονα και συμπατριώτη του Γκρέγκορι Φάουλ.

Η αστυνομία αναζητούσε τον Μακάφι για να καταθέσει στην έρευνα για τη δολοφονία του Γκρέγκορι Φάουλ, που βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στο νησί Αμπεργκρίς Κάγιε, ανοικτά του Μπελίζ, στη θάλασσα της Καραϊβικής.

Στο σπίτι του 52χρονου Αμερικανού και γείτονα του Μακάφι στο νησί δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης, αλλά το τηλέφωνο και ο φορητής υπολογιστής του είχαν εξαφανιστεί. Ο Μακάφι είχε δηλώσει στο αμερικανικό περιοδικό Wired ότι ανησυχούσε γιατί οι δολοφόνοι του Φάουλ τον αναζητούσαν.

Στο video μιλάει ο ίδιος μια μέρα πριν τη σύλληψή του στη δημοσιογράφο του Reuters Sarah Charlton και εξηγεί τους λόγους που προσπαθούν να τον ενοχοποιήσουν.

3

Φωτιά σε βυτιοφόρο στον Ισθμό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γάμος της χρονιάς στη Βρετανία: Παντρεύτηκε ο δισεκατομμυριούχος δούκας του Γουέστμινστερ

Διεθνή / Ο γάμος της χρονιάς στη Βρετανία: Παντρεύτηκε ο δισεκατομμυριούχος δούκας του Γουέστμινστερ

Στενός φίλος του Ουίλιαμ και του Χάρι ο Βρετανός αριστοκράτης Χιου Γκρόσβενορ - Ο δούκας του Σάσεξ δεν παρευρέθηκε στο γάμο για «να μην επισκιάσει τη μεγάλη μέρα του φίλου του»
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αμερικανός 100χρονος βετεράνος έκανε «δεύτερη απόβαση στην Νορμανδία» για να παντρευτεί την 96χρονη αρραβωνιαστικιά του 

Διεθνή / Αμερικανός 100ετών έκανε «δεύτερη απόβαση στην Νορμανδία» για να παντρευτεί την 96χρονη αραβωνιαστικιά του

Ο Αμερικανός βετεράνος Χάρολντ Τέρενς 100 ετών συμμετείχε στην απόβαση της Νορμανδίας στις 6 Ιουνίου του 1944 - Έχει τιμηθεί από τον Εμανουέλ Μακρόν με το μετάλλιο της Λεγεώνας της Τιμής 
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Τουρκία: Ο Ερντογάν υπέγραψε την επιστολή των ΗΠΑ για τα 40 μαχητικά F-16 Block 70

Διεθνή / Τουρκία: Ο Ερντογάν υπέγραψε την επιστολή των ΗΠΑ για τα 40 μαχητικά F-16 Block 70

O Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατάφερε να αποκτήσει τα πολυπόθητα μαχητικά F-16 Block 70, για να αντισταθμίσει, κάπως, την αποβολή της Τουρκίας από το πρόγραμμα για τα μαχητικά F-35
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ

σχόλια

1 σχόλια