Απεργία την Πρωτομαγιά

Φρικτός θάνατος για γυναίκα στην Ινδονησία - Σφαγίασαν πύθωνα και βρήκαν πως την είχε καταπιεί ολόκληρη

Φρικτός θάνατος για γυναίκα στην Ινδονησία - Σφαγίασαν πύθωνα και βρήκαν πως την είχε καταπιεί ολόκληρη Facebook Twitter
0

Ένας πύθωνας επτά μέτρων σκότωσε και κατάπιε μια γυναίκα στην κεντρική Ινδονησία, δήλωσαν οι αρχές το Σάββατο.

Το θύμα, η 54χρονη Wa Tiba, δέχτηκε την επίθεση του ερπετού στον κήπο της, σε χωριό στην επαρχία Sulawesi την περασμένη Πέμπτη.

Την Παρασκευή, η οικογένειά της πήγε να την αναζητήσει στον κήπο, αλλά βρήκε μόνο τα πράγματά της, συμπεριλαμβανομένων των σανδαλιών της.

Η οικογένεια και οι χωρικοί ξεκίνησαν μια επιχείρηση αναζήτησης για τη γυναίκα και εντόπισαν το φίδι με φουσκωμένη κοιλιά περίπου 50 μέτρα από το σημείο όπου βρέθηκαν τα υπάρχοντά της.

Οι χωρικοί σκότωσαν το φίδι και το έφεραν στο χωριό, του άνοιξαν την κοιλιά και μέσα του βρήκαν το σώμα της Tiba, ακόμα άθικτο με όλα τα ρούχα της.

Βίντεο που δημοσιεύθηκαν στα social media δείχνουν πως οι χωρικοί σφαγιάζουν τον πύθωνα και βρίσκουν το σώμα της γυναίκας.

Φρικτός θάνατος για γυναίκα στην Ινδονησία - Σφαγίασαν πύθωνα και βρήκαν πως την είχε καταπιεί ολόκληρη Facebook Twitter

Οι αρχές ανακοίνωσαν πως το σπίτι της, βρίσκεται σε βραχώδη περιοχή με σπηλιές και γκρεμούς που πιστεύεται ότι φιλοξενεί πολλά φίδια.

Οι δικτυωτοί πύθωνες, οι οποίοι είναι ευρέως διαδεδομένοι στην Ινδονησία και σε άλλα μέρη της Νοτιοανατολικής Ασίας, αρπάζουν στη λεία τους με τα δόντια και στη συνέχεια σφίγγουν το θύμα τους και το καταπίνουν ολόκληρο.

Οι αναφορές των ανθρώπων που σκοτώνονται από τους πύθωνες είναι εξαιρετικά σπάνιες. Στη φύση είναι γνωστό ότι τρώνε πιθήκους, χοίρους και άλλα θηλαστικά.

Αυτή ήταν η δεύτερη επίθεση πύθωνα σε άνθρωπο στην Ινδονησία από τον Μάρτιο του περασμένου έτους, όταν ένας 25χρονος άνθρωπος βρέθηκε επίσης στην κοιλιά φιδιού.

Με πληροφορίες από Associated Press/ Los Angeles Times

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ