Πιτ μπουλ έμεινε στο πλευρό μιας αυτιστικής δίχρονης όταν εξαφανίστηκε μέχρι να τη βρουν

Πιτ μπουλ έμεινε στο πλευρό μιας αυτιστικής δίχρονης όταν εξαφανίστηκε μέχρι να τη βρουν Facebook Twitter
1

Ήρωα χαρακτηρίζει πλέον τον σκύλο της, ράτσας πιτ μπουλ, μια οικογένεια στο Κεντάκι, καθώς πιστεύουν πως το ζώο έμεινε δίπλα στο πλευρό της αυτιστικής δύο ετών κόρης τους, όταν εκείνη εξαφανίστηκε από το σπίτι. 

Η Τσάρλι Κάμπελ εξαφανίστηκε γύρω στις 10 το πρωί της Πέμπτης από το σπίτι της γιαγιάς της. Εθελοντές και διασώστες άρχισαν αμέσως έρευνες στο δάσος για να την εντοπίσουν και τελικά το μικρό κορίτσι βρήκαν 36 ώρες αργότερα κάποιοι γείτονες. 

Από την πρώτη στιγμή η οικογένεια υποστηρίζει πως η Πένι, όπως ονομάζεται το πιτ μπουλ, ήταν εκείνη που έσωσε το 2 ετών κορίτσι, παραμένοντας όλο αυτό το διάστημα δίπλα στο πλευρό της. Σύμφωνα με τους ίδιους, ο σκύλος επέστρεψε στο σπίτι μόλις λίγα λεπτά μετά τον εντοπισμό της Τσάρλι. 

Πιτ μπουλ έμεινε στο πλευρό μιας αυτιστικής δίχρονης όταν εξαφανίστηκε μέχρι να τη βρουν Facebook Twitter
Πιτ μπουλ έμεινε στο πλευρό μιας αυτιστικής δίχρονης όταν εξαφανίστηκε μέχρι να τη βρουν Facebook Twitter

«Αυτή εδώ είναι ο ήρωάς μας. Δεν θα άφηνε αυτό το μωρό μέχρι να επιστρέψει πάλι σπίτι», δήλωσε η γιαγιά του κοριτσιού. 

Το πιτ μπουλ πιστεύεται πως φύλαγε το παιδί, που ανήκει στο φάσμα του αυτισμού, καθώς λόγω της κατάστασής της κινδύνευε από διάφορα. 

Πιτ μπουλ έμεινε στο πλευρό μιας αυτιστικής δίχρονης όταν εξαφανίστηκε μέχρι να τη βρουν Facebook Twitter

«Δεν μπορώ να πιστέψω πώς κατάφερε να επιβιώσει. Στους λόφους υπάρχουν κογιότ και δηλητηριώδη φίδια. Κι όμως κατάφερε να επιβιώσει και μάλιστα σε πολύ καλή κατάσταση», δήλωσε ο σερίφης.  

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Τσάρλι πλησίασε τη βεράντα ενός σπιτιού και τότε οι ιδιοκτήτες συνειδητοποιώντας ποια είναι, ειδοποίησαν τις αρχές. «Η ειρωνεία είναι πως ο σκύλος επέστρεψε σπίτι μόλις λίγα λεπτά πριν η Τσάρλι προσεγγίσει τους ανθρώπους αυτούς», πρόσθεσε ο σερίφης. 

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM
Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια