Η Louis Vuitton προσέλαβε σαμάνο για να διώξει τη βροχή από επίδειξη μόδας

Η Louis Vuitton προσέλαβε σαμάνο για να διώξει τη βροχή από επίδειξη μόδας Facebook Twitter
5

Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων δεν ήταν αρκετές για τον γαλλικό οίκο Louis Vuitton που προσέλαβε σαμάνο ώστε να κρατήσει τη βροχή μακριά από την υπαίθρια επίδειξη μόδας που διοργάνωσε στη μεσαιωνική πόλη Σαιν Πολ ντε Βανς, στους λόφους πάνω από τη Νίκαια.


Όπως μετέδωσε το Page Six, ο Βραζιλιάνος σαμάνος, συνεργάζεται τακτικά με τον οίκο μόδας που τον είχε επιστρατεύσει, τόσο πέρσι όσο και νωρίτερα μέσα στη φετινή χρονιά, για να διώξει τα σύννεφα της βροχής από αντίστοιχες εκδηλώσεις στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και στο Κιότο.


Αν και o οίκος είχε μείνει απολύτως ικανοποιημένος από τις υποτιθέμενες επιδόσεις του πνευματιστή, τα πιο ορθολογικά μυαλά της εταιρείας αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία μετά την φετινή επίδειξη στην Ιαπωνία, καθώς απαιτούσε για τις υπηρεσίες του υπέρογκα ποσά.


Άλλωστε, σύμφωνα με τη Vogue, ο σαμάνος του οποίου το όνομα δεν έγινε γνωστό «πετά αποκλειστικά με ιδιωτικό αεροπλάνο για να προσφέρει τις υπηρεσίες του», υποστηρίζοντας πως σε συνεννόηση με τη σύζυγό του στη Βραζιλία διατάζουν και κυβερνούν τους ανέμους.

Η Louis Vuitton προσέλαβε σαμάνο για να διώξει τη βροχή από επίδειξη μόδας Facebook Twitter


Όμως μετά από μια ξαφνική βροχή σε επόμενη επίδειξη του οίκου μόδας στο Σαντιγί, έξω από το Παρίσι, η Louis Vuitton αποφάσισε να προσλάβει εκ νέου τον πνευματιστή.


Κατά το τελευταίο του τελετουργικό, ο σαμάνος φρόντισε, μεταξύ άλλων, να φιλήσει ακόμα και τα δέντρα γύρω από την πασαρέλα, δημιουργώντας έναν φανταστικό «προστατευτικό κλοιό» γύρω από την επίδειξη.

Τελικά η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία αφού, ανεξαρτήτως της συμβολής του σαμάνου, δεν έριξε ούτε σταγόνα βροχής, παρά τα βαριά σύννεφα πάνω από τα κεφάλια των μοντέλων και των προσκεκλημένων.

Με πληροφορίες από Telegraph, Vogue και Dazed

Διεθνή
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει δραματικά την αγορά εργασίας: Απολύσεις, ανακατατάξεις και νέες προκλήσεις

Διεθνή / Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει δραματικά την αγορά εργασίας: Απολύσεις, ανακατατάξεις και νέες προκλήσεις

Περίπου οι μισοί εργαζόμενοι στις ΗΠΑ φοβούνται ότι η AI θα αυτοματοποιήσει τις θέσεις τους, ενώ λίγοι πιστεύουν ότι μακροπρόθεσμα η AI θα δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης
LIFO NEWSROOM
Αυστραλία: Έκθεση για τις Βίβιαν Γουέστγουντ και Ρέι Καβακούμπο στην Εθνική Πινακοθήκη της Βικτώριας

Διεθνή / Αυστραλία: Έκθεση για τις Βίβιαν Γουέστγουντ και Ρέι Καβακούμπο στην Εθνική Πινακοθήκη της Βικτώριας

την έκθεση Westwood | Kawakubo, παρουσιάζονται 140 σχέδια από τη μεγάλη συλλογή μόδας του Μουσείου, συμπληρωμένα με δάνεια από το Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης, το V&A του Λονδίνου και το Palais Galliera στο Παρίσι
LIFO NEWSROOM
Ο Μασκ με το νέο κόμμα θέλει να σπάσει το «μονοπώλιο» εξουσίας Ρεπουμπλικάνων και Δημοκρατικών

Διεθνή / Ο Μασκ με στρατηγική Επαμεινώνδα θέλει να σπάσει το «μονοπώλιο» εξουσίας Ρεπουμπλικάνων και Δημοκρατικών

«Όταν πρόκειται για την χρεοκοπία της χώρας μας μέσω σπατάλης και διαφθοράς, ζούμε σε ένα μονοκομματικό σύστημα, όχι σε μια δημοκρατία» ανέφερε ο Μασκ
LIFO NEWSROOM
Γουόλτερ Ματάου: Ο «Υπέροχος Απατεώνας» με την μπρουτάλ φάτσα και το τεράστιο ατσούμπαλο σώμα

Διεθνή / Γουόλτερ Ματάου: Ο «Υπέροχος Απατεώνας» με την μπρουτάλ φάτσα και το τεράστιο ατσούμπαλο σώμα

Ο Γουόλτερ Ματάου που υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους καρατερίστες του Χόλιγουντ έφτασε στην κορυφή δημιουργώντας ένα επιτυχημένο κινηματογραφικό ντουέτο με τον Τζακ Λέμον
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ουδέτερο αρθρο.Χωρίς εμπάθεια, ειρωνεία τίποτα.Φαντάσου τωρα τι θα γινόταν στο ελληνικό ιντερνετ,αν έβγαινε είδηση ότι ο τάδε κοινοτάρχης εδωσε 50ρικο στο παπά να κάνει ευχέλιο για να μην βρέξει στην εμποροπανήγυρη.
Οκ ,πες ότι ήταν κυμπάρης ο παπας και έκανε δωρεάν το ευχελαιο,πάλι δεν θα μίλαγε το ελληνικό ιντερνετ για γραφικούς ,για οπισθοδρομικούς,για χριστιανοταλιμπάν για μεσαίωνα,για ημιμάθεια σκοταδισμό δεισιδεμονίες κτλ κτλ?