Γιατρός χόρευε και τραγουδούσε την ώρα του χειρουργείου και στη συνέχεια δημοσίευε τα βίντεο στο Youtube

Γιατρός χόρευε και τραγουδούσε την ώρα του χειρουργείου και στη συνέχεια δημοσίευε τα βίντεο στο Youtube Facebook Twitter
1

Μία γιατρός στην Ατλάντα των ΗΠΑ βρίσκεται αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη καθώς χόρευε και τραγουδούσε κατά τη διάρκεια χειρουργικών επεμβάσεων, ενώ στη συνέχεια δημοσίευε τα σχετικά βίντεο στο Youtube.

Σχεδόν 100 γυναίκες υποστηρίζουν ότι υπέστησαν επιπλοκές μετά από τις επεμβάσεις που ανέλαβε η δερματολόγος - πλαστικός χειρούργος δρ. Windell Boutte, ενώ τουλάχιστον τρεις υπέβαλαν πρόσφατα μηνύσεις εναντίον της.

Σύμφωνα με τον Independent, η δικηγόρος Susan Witt, που εκπροσωπεί τις τρεις γυναίκες, ανέφερε ότι αφότου ήρθε στη δημοσιότητα η υπόθεση, έχουν επικοινωνήσει μαζί της πολλές ακόμη ασθενείς -σχεδόν 100 συνολικά.

Στα βίντεο, που είχαν δημοσιευθεί στο Youtube αλλά πλέον έχουν διαγραφεί, εμφανίζεται η γιατρός να χορεύει και να τραγουδάει κατά τη διάρκεια της επέμβασης, κρατώντας χειρουργικά εργαλεία στα χέρια της. Σε κάποια, η γιατρός δεν φοράει μάσκα ή γάντια, ενώ σε τουλάχιστον ένα από τα βίντεο κάνει μία τομή καθώς χορεύει.

Ορισμένες φορές, στον χορό συμμετέχουν και οι βοηθοί της. Σε κάποια βίντεο φαίνονται και οι ασθενείς, που είναι αναίσθητοι, ενώ η Boutte χορεύει γύρω τους.

Συνολικά είχαν δημοσιευθεί περισσότερα από 20 βίντεο στο δημόσιο κανάλι της γιατρού στο Youtube, προφανώς για διαφημιστικούς σκοπούς.

 

Το CNN μεταδίδει πως τουλάχιστον πέντε αγωγές για ιατρική αμέλεια εκκρεμούν εναντίον της Boutte ενώ έχει καταλήξει σε τέσσερις εξωδικαστικούς συμβιβασμούς.

Δεν φέρεται να υπάρχουν καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος της, ωστόσο ασθενείς που έχουν υποβάλλει αγωγές υποστηρίζουν πως υπέστησαν μολύνσεις, παραμόρφωση, ακόμα και εγκεφαλική βλάβη μετά από επεμβάσεις που πραγματοποίησε η δερματολόγος.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους της Boutte, η ίδια αρνείται να δώσει συνεντεύξεις. Σημειώνεται πως συνεχίζει να ασκεί την ιατρική.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Φωτογραφία των τριών φίλων στο στεγνό ποτάμι - Μέσα σε μία ώρα είχαν παρασυρθεί αγκαλιασμένοι

Διεθνή / Ιταλία: Φωτογραφία των τριών φίλων στο στεγνό ποτάμι - Μέσα σε μία ώρα είχαν παρασυρθεί αγκαλιασμένοι

Τι συνέβη από τις 13:05 έως τις 14:02 - Φωτογραφία - ντοκουμέντο δείχνει τους τρεις φίλους να περπατούν σε στεγνό έδαφος λίγο πριν παρασυρθούν - Αγνοείται ακόμα ο 25χρονος
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Όσοι βλέπουν ιατρικά σηριαλ,σίγουρα θα θυμούνται ανάλογες σκηνές σε χειρουργία,με θεοποιημένους αντισυμβατικούς γιατρους -χαρακτήρες.Ε ειπε και αυτή να το παίξει λιγο νιπ-τακ.