ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Ανατροπή στο Σκοπιανό: Αρνείται το erga omnes ο πρόεδρος Ιβάνοφ

Ανατροπή στο Σκοπιανό: Αρνείται το erga omnes ο πρόεδρος Ιβάνοφ Facebook Twitter
Κατηγορηματικά αντίθετος σε μια ονομασία erga omnes δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ, Γκιόργκε Ιβάνοφ (EPA)
0

Κατηγορηματικά αντίθετος σε μια ονομασία erga omnes (για συνολική χρήση) δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ, Γκιόργκε Ιβάνοφ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του προέδρου υπογραμμίζεται ότι η στάση του Ιβάνοφ «είναι συνεπής με τις απόψεις όλων των προηγούμενων προέδρων της ΠΓΔΜ» και ο ίδιος δεν αποδέχεται μια λύση στο ονοματολογικό για συνολική χρήση ή erga omnes.

Ο σκοπιανός πρόεδρος θα συναντηθεί με τον Νικολά Ντιμιτρόφ την Πέμπτη ώστε να ενημερωθεί από τον υπουργό Εξωτερικών για τις λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων με τον Νίκο Κοτζιά, σε Νέα Υόρκη και Βρυξέλλες.

Στη χθεσινή του συνέντευξη πάντως, ο πρωθυπουργός της χώρας Ζόραν Ζάεφ έκανε λόγο για συμφωνία επί της αρχής, αν και όχι σε συγκεκριμένο όνομα.

«Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία μου με τον Τσίπρα, ίσως απόψε, αύριο ή την Παρασκευή, θα μιλήσω δημόσια», είπε ο Ζάεφ, επαναλαμβάνοντας ότι την τελική απόφαση θα την πάρει ο λαός με δημοψήφισμα μέσα στο φθινόπωρο.

Διεθνή
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΚΟΠΕΡΦΙΛΝΤ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΠΛΕΙΝ

Διεθνή / Αρχεία του FBI αποκαλύπτουν στενές σχέσεις του Έπσταϊν με τον Ντέιβιντ Κόπερφιλντ και τον Ντέιβιντ Μπλέιν

Οι διάσημοι ταχυδακτυλουργοί Ντέιβιντ Μπλέιν και Ντέιβιντ Κόπερφιλντ είχαν στενές σχέσεις με τον Τζέφρι Έπσταϊν σύμφωνα με αρχεία από το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης
THE LIFO TEAM
Πρώτη φορά ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μίλησε για τους LGBTQ+ Καθολικούς - και έβαλε όριο στις ευλογίες

Διεθνή / Πρώτη φορά ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μίλησε για τους LGBTQ+ Καθολικούς και έβαλε όριο στις ευλογίες

Ο πρώτος Αμερικανός Πάπας δήλωσε ότι η Εκκλησία δεν πρέπει να διχάζεται γύρω από τη σεξουαλικότητα, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν σκοπεύει να πάει πέρα από τη γραμμή του Φραγκίσκου για τις άτυπες ευλογίες ομόφυλων ζευγαριών.
THE LIFO TEAM
Ο γκέι Καθολικός σχεδιαστής που ντύνει τον Πάπα

Διεθνή / Ο γκέι Καθολικός σχεδιαστής που ντύνει τον Πάπα

Ο Ιταλός Filippo Sorcinelli δημιουργεί εδώ και πάνω από 20 χρόνια τελετουργικά άμφια για το Βατικανό. Μετά τον Βενέδικτο ΙΣΤ΄ και τον Φραγκίσκο, τα σχέδιά του φορέθηκαν και από τον Πάπα Λέοντα ΙΔ΄, που βρέθηκε στη λίστα της Vogue με τους πιο καλοντυμένους ανθρώπους του 2025.
THE LIFO TEAM
NATO ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: Γιατί ο πόλεμος στο Ιράν δείχνει ότι το ΝΑΤΟ δεν είναι έτοιμο να πολεμήσει τη Ρωσία

Από τις ελλείψεις σε πυρομαχικά μέχρι την ανεπαρκή χρηματοδότηση των ναυτικών δυνάμεων, η συμμαχία φαίνεται να βρίσκεται αρκετά μακριά από το να είναι πραγματικά έτοιμη για πόλεμο
THE LIFO TEAM