Ανατροπή στο Σκοπιανό: Αρνείται το erga omnes ο πρόεδρος Ιβάνοφ

Ανατροπή στο Σκοπιανό: Αρνείται το erga omnes ο πρόεδρος Ιβάνοφ Facebook Twitter
Κατηγορηματικά αντίθετος σε μια ονομασία erga omnes δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ, Γκιόργκε Ιβάνοφ (EPA)
0

Κατηγορηματικά αντίθετος σε μια ονομασία erga omnes (για συνολική χρήση) δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ, Γκιόργκε Ιβάνοφ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του προέδρου υπογραμμίζεται ότι η στάση του Ιβάνοφ «είναι συνεπής με τις απόψεις όλων των προηγούμενων προέδρων της ΠΓΔΜ» και ο ίδιος δεν αποδέχεται μια λύση στο ονοματολογικό για συνολική χρήση ή erga omnes.

Ο σκοπιανός πρόεδρος θα συναντηθεί με τον Νικολά Ντιμιτρόφ την Πέμπτη ώστε να ενημερωθεί από τον υπουργό Εξωτερικών για τις λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων με τον Νίκο Κοτζιά, σε Νέα Υόρκη και Βρυξέλλες.

Στη χθεσινή του συνέντευξη πάντως, ο πρωθυπουργός της χώρας Ζόραν Ζάεφ έκανε λόγο για συμφωνία επί της αρχής, αν και όχι σε συγκεκριμένο όνομα.

«Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία μου με τον Τσίπρα, ίσως απόψε, αύριο ή την Παρασκευή, θα μιλήσω δημόσια», είπε ο Ζάεφ, επαναλαμβάνοντας ότι την τελική απόφαση θα την πάρει ο λαός με δημοψήφισμα μέσα στο φθινόπωρο.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM