Στυγερή δολοφονία 7χρονου από τη μητέρα του συγκλονίζει τα Κατεχόμενα - Ο παππούς δεν άντεξε το θέαμα και πέθανε

Στυγερή δολοφονία 7χρονου από τη μητέρα του συγκλονίζει τα Κατεχόμενα - Ο παππούς δεν άντεξε το θέαμα και πέθανε Facebook Twitter
10

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας ενός 7χρονου αγοριού από την ίδια του την μητέρα, στα κατεχόμενα της Κύπρου.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, μία 36χρονη μητέρα από το κατεχόμενο Κιόνελι, μαχαίρωσε τον γιο της την Κυριακή, πιστεύοντας ότι τον έχει δολοφονήσει.

Όταν όμως η γυναίκα ξύπνησε τη Δευτέρα, αντιλήφθηκε ότι ο αιμόφυρτος 7χρονος εξακολουθούσε να ζει και τον μαχαίρωσε εκ νέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα σκότωσε τελικά τον γιο της με 17 μαχαιριές στην κοιλιά και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Ομολογώντας τα πάντα σε μία φίλη της μέσω Whatsapp, η 36χρονη αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό με το ίδιο μαχαίρι που είχε δολοφονήσει το παιδί της και στη συνέχεια έκοψε τις φλέβες της.

Ωστόσο η απόπειρα της παιδοκτόνου να αυτοκτονήσει αποδείχθηκε αποτυχημένη και, σήμερα, ομολόγησε την πράξη της και στις αστυνομικές αρχές του ψευδοκράτους ενώ σε βάρος της εκδόθηκε διάταγμα τριήμερης κράτησης.

Στυγερή δολοφονία 7χρονου από τη μητέρα του συγκλονίζει τα Κατεχόμενα - Ο παππούς δεν άντεξε το θέαμα και πέθανε Facebook Twitter

Η 36χρονη κάλεσε τη Δευτέρα στο σχολείο του 7χρονου και υποστήριξε ότι το παιδί ήταν άρρωστο και δεν θα πήγαινε στο μάθημα.

Παρόμοια δικαιολογία επικαλέστηκε και στο σούπερ μάρκετ όπου εργαζόταν για να δικαιολογήσει τη δική της απουσία από τη δουλειά.

Ανυποψίαστος για το στυγερό έγκλημα που είχε διαπραχθεί, ο πατέρας της γυναίκας και παππούς του παιδιού, επισκέφθηκε την κόρη του αλλά μπαίνοντας στο σπίτι αντίκρισε τη σορό του εγγονού του και λιποθύμησε. 

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο όπου τελικά πέθανε από το σοκ, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η 36χρονη, βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της και μαχαίρωσε το παιδί όταν ο εν διαστάσει σύζυγός της την πληροφόρησε ότι θα διεκδικήσει την κηδεμονία του γιου τους.

Ο πατέρας έμαθε για τη δολοφονία του παιδιού του από συναδέλφους του στην αστυνομία του ψευδοκράτους. 

Διεθνή
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

3 σχόλια
Και τώρα αυτόν το κτηνος με μορφή ανθρώπου θα το στειλουν φυλακη....Γιατί ακριβώς??Για αναμόρφωση??Κοροϊδευόμαστε....Και εν τω μεταξύ τετοια κτήνη ζουν ανάμεσα μας στο όνομα κάποιας αναμόρφωσης...Και μάλιστα με ελπίδες για αποφυλάκιση λόγω καλής διαγωγής...
Δε μπορώ να σου δώσω απάντηση σε αυτό.Ξέρω τι θα ηθελα να κάνω εγώ αν ήταν το δικό μου παιδί δολοφονημενο με 17 μαχαιριές.Συνήθως αυτοί που γράφουν τετοια σχόλια Ίσως να είναι και γονείς...που μπορούν να φανταστούν την έκταση της τραγωδίας που κρύβει μια τέτοια πράξη ...
Κοίτα Aious, αυτό με τους γονεις που καταλαβαίνουν καλύτερα και μπλα μπλα μπλα, είναι η πιο κακομασημενη τσίχλα της χιλιετίας. Προφανως ως κοινωνία δεν γίνεται να δώσουμε το δικαίωμα του να αποφασίσει την ποινή κανένας άμεσα συναισθηματικά εμπλεκόμενος. Γιατί προφανώς θα στήσει τον ένοχο στον τοίχο. Κι ως κοινωνία δε μπορούμε να ταυτίζουμε την συλλογική ηθική με μια πληγωμένη ατομική.Αν ήταν δικό σου το παιδί, θα μπορούσες να κάνεις ό,τι ήθελες, αλλά μετά θα είχες κι εσύ τις συνέπειες του νόμου για αυτοδικία.