Βιέννη: 34χρονη σκότωσε και τεμάχισε σύζυγο και εραστή

Βιέννη: 34χρονη σκότωσε και τεμάχισε σύζυγο και εραστή Facebook Twitter
5

34χρονη, ιδιοκτήτρια καταστήματος με παγωτά στη Βιένη, ομολόγησε χθες στο δικαστήριο ότι σκότωσε με Μπερέτα τον πρώην σύζυγο και τον εραστή της και στη συνέχεια τους τεμάχισε με αλυσοπρίονο και τους έθαψε στο υπόγειο του καταστήματος.

Η  Εστιμπαλίζ Καρράντζα, προσπάθησε να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη της λέγοντας ότι οι δύο άνδρες την είχαν ταπεινώσει, ο μεν πρώην σύζυγος ασκώντας λεκτική βία εναντίον της, ο δε εραστής απατώντας την.

 «Κοιμόταν μέχρι τις 10 και ερχόταν στις 11. Δεν τρώγαμε παγωτό. Δεν κάναμε τίποτα», είπε η 34χρονη για τον πρώην σύζυγο, κατηγορώντας τον ότι μετά το γάμο τους και τις οικονομικές δυσκολίες που ανέκυψαν δεν έδειχνε ενδιαφέρον για εκείνη.

Tον εραστή  τον σκότωσε μετά τον άνδρα της και ενώ ζούσαν όλοι μαζί γιατί μετά από ένα καβγά, όταν βρήκε μηνύματα στο κινητό του, «γύρισε πλευρό και άρχισε να ροχαλίζει. Δεν τον ένοιαζε καθόλου. Αυτό με έκανε έξω φρενών». Τα πτώματα αφού τα τεμάχισε, τα έβαλε στην κατάψυξη του καταστήματος και στη συνέχεια τα έθαψε στο υπόγειο.

Η εισαγγελέας προειδοποίησε ότι η 34χρονη-που τα αυστριακά ΜΜΕ χαρακτηρίζουν ως "γυναίκα του πάγου"- έχει δύο πλευρές που "την κάνουν ικανή να σκοτώσει ξανά" ενώ την περιέγραψε ως μια "ψυχρή, ωρολογιακή βόμβα που περίμενε να εκραγεί».

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Υπάλληλος καφετέριας έσπασε με σφυρί το παρμπρίζ πελάτη που της πέταξε τον καφέ

Διεθνή / ΗΠΑ: Υπάλληλος καφετέριας έσπασε με σφυρί το παρμπρίζ πελάτη που της πέταξε τον καφέ

Στο βίντεο που ανέβασε η ίδια η Έμα υποστήριξε ότι αντέδρασε έτσι γιατί ένιωσε ότι κινδυνεύει, ενώ υπογράμμισε πως ο άνδρας την απείλησε λέγοντάς της πως «δεν πρόκειται να λείψεις σε κανέναν»
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια