Ικανοποιημένο με το ακροδεξιό AfD δηλώνει το 27,3% των Γερμανών- Εγκρίνουν την κοινοβουλευτική συμπεριφορά του

Ικανοποιημένο με το ακροδεξιό AfD δηλώνει το 27,3% των Γερμανών- Εγκρίνουν την κοινοβουλευτική συμπεριφορά του Facebook Twitter
1

Ικανοποιημένο από την κοινοβουλευτική συμπεριφορά της Εναλλακτικής για την Γερμανία (AfD) δηλώνει το 27,3% των Γερμανών, σύμφωνα με σχετική έρευνα, η οποία μάλιστα καταγράφει ότι μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και το 37% των ψηφοφόρων των Φιλελευθέρων (FDP).

Όπως προκύπτει από την έρευνα της εταιρίας Civey για την διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού Focus, «δυσαρεστημένο» και «μάλλον δυσαρεστημένο» από την στάση της AfD στο Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο, στο οποίο συμμετέχει για πρώτη φορά μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2017, δηλώνει το 58,9%, ενώ το 13,8% δηλώνει «αναποφάσιστο».

Ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι είναι οι υποστηρικτές των Πρασίνων, με το 86% να δηλώνει την αντίθεσή του και ακολουθούν οι ψηφοφόροι του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) με 83%.

Μεταξύ των υποστηρικτών της Χριστιανικής Ένωσης (CDU/CSU), το 69% τοποθετείται επίσης αρνητικά, όπως και το 73% των υποστηρικτών της Αριστεράς.

Η έκπληξη, σύμφωνα με το Focus, έρχεται από το FDP, με το 37% των ψηφοφόρων του να δηλώνει «μάλλον» ή «πολύ» ικανοποιημένο από τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται στην Bundestag το νέο κόμμα.

Στην ίδια την AfD, ικανοποίηση εκφράζει το 85% των υποστηρικτών του, ενώ αντίθετη άποψη διατυπώνει το 10,3%.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΙΕΝ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη χάνει 500 εκατ. ευρώ την ημέρα από την κρίση στη Μέση Ανατολή

Η πρόεδρος της Κομισιόν ανακοίνωσε επίσης ότι έως το καλοκαίρι θα παρουσιαστεί Σχέδιο Δράσης για την Ηλεκτροδότηση, το οποίο θα περιλαμβάνει φιλόδοξο πανευρωπαϊκό στόχο
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Ο Τραμπ εξακολουθεί να απορρίπτει την πρόταση του Ιράν και συζητά την παράταση του ναυτικού αποκλεισμού

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου αποκάλυψε ότι ο Τραμπ εξετάζει μέτρα για τη σταθεροποίηση των παγκόσμιων αγορών πετρελαίου, καθώς και τρόπους περιορισμού των επιπτώσεων του ναυτικού αποκλεισμού στους Αμερικανούς καταναλωτές
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια