Ικανοποιημένο με το ακροδεξιό AfD δηλώνει το 27,3% των Γερμανών- Εγκρίνουν την κοινοβουλευτική συμπεριφορά του

Ικανοποιημένο με το ακροδεξιό AfD δηλώνει το 27,3% των Γερμανών- Εγκρίνουν την κοινοβουλευτική συμπεριφορά του Facebook Twitter
1

Ικανοποιημένο από την κοινοβουλευτική συμπεριφορά της Εναλλακτικής για την Γερμανία (AfD) δηλώνει το 27,3% των Γερμανών, σύμφωνα με σχετική έρευνα, η οποία μάλιστα καταγράφει ότι μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και το 37% των ψηφοφόρων των Φιλελευθέρων (FDP).

Όπως προκύπτει από την έρευνα της εταιρίας Civey για την διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού Focus, «δυσαρεστημένο» και «μάλλον δυσαρεστημένο» από την στάση της AfD στο Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο, στο οποίο συμμετέχει για πρώτη φορά μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2017, δηλώνει το 58,9%, ενώ το 13,8% δηλώνει «αναποφάσιστο».

Ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι είναι οι υποστηρικτές των Πρασίνων, με το 86% να δηλώνει την αντίθεσή του και ακολουθούν οι ψηφοφόροι του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) με 83%.

Μεταξύ των υποστηρικτών της Χριστιανικής Ένωσης (CDU/CSU), το 69% τοποθετείται επίσης αρνητικά, όπως και το 73% των υποστηρικτών της Αριστεράς.

Η έκπληξη, σύμφωνα με το Focus, έρχεται από το FDP, με το 37% των ψηφοφόρων του να δηλώνει «μάλλον» ή «πολύ» ικανοποιημένο από τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται στην Bundestag το νέο κόμμα.

Στην ίδια την AfD, ικανοποίηση εκφράζει το 85% των υποστηρικτών του, ενώ αντίθετη άποψη διατυπώνει το 10,3%.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια