Τραμπ: Τέσσερις οι πιθανές ημερομηνίες για τη συνάντησή μου με τον Κιμ

Τραμπ: Τέσσερις οι πιθανές ημερομηνίες για τη συνάντησή μου με τον Κιμ Facebook Twitter
0

Τέσσερις είναι οι πιθανές ημερομηνίες για τη συνάντηση κορυφής μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Κιμ Γιονγκ Ουν, όπως γνωστοποίησε σήμερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ. 

Μιλώντας στο Fox News, ο Τραμπ επανέλαβε πως για την ενδεχόμενη συνάντηση με τον βορειοκορεάτη ηγέτη εξετάζονται 5 διαφορετικές τοποθεσίες. 

Οι νέες δηλώσεις Τραμπ έρχονται μόλις μία ημέρα πριν την συνάντηση του Κιμ με τον Νοτιοκορεάτη πρόεδρο Μουν Τζε-ιν στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη που χωρίζει στα δυο την κορεατική χερσόνησο.

Ο ίδιος παραδέχθηκε πως για την ώρα δεν είναι βέβαιη η συνάντησή του με τον Κιμ: «είναι πιθανό να αποχωρήσω γρήγορα - με όλο τον σεβασμό (...) είναι πιθανό να μην γίνει καν η συνάντηση». 

Όσο για την πρόσφατη μυστική συνάντηση του Κιμ με τον επικεφαλής της CIA Μάικ Πομπέο στην Πιονγιάνγκ, ο Τραμπ διαβεβαίωσε πως «δεν είχε σχεδιαστεί εκ των προτέρων».


«Υποτίθεται ότι δεν θα συναντούσε τον Κιμ Γιονγκ Ουν, αλλά τον συνάντησε. Κανόνισαν όταν ήταν εκεί να πουν ένα γεια», εξήγησε, αποκαλύπτοντας πως τελικά οι δύο άνδρες μίλησαν για περισσότερο από μία ώρα, απαθανατίζοντας με «φανταστικές» φωτογραφίες τη συνάντησή τους.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Διεθνή / Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Η Κίνα επιδοτεί μαζικά την κατασκευή προϊόντων, με αποτέλεσμα την υπερπροσφορά κινεζικών προϊόντων κι αυτό δεν θα το ανεχτούμε, καταγγέλει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM
Ράφα: Απομακρύνει αμάχους ο ισραηλινός στρατός - Φόβοι πως η επίθεση πλησιάζει

Διεθνή / Ράφα: Απομακρύνει αμάχους ο ισραηλινός στρατός - Φόβοι πως η επίθεση πλησιάζει

Το Ισραήλ φαίνεται πως προετοιμάζει την «ευρείας κλίμακας επίθεση» για την οποία απειλεί εδώ και καιρό - «Προσωρινή και περιορισμένης κλίμακας η επιχείρηση», διαβεβαιώνει ο στρατός
NEWSROOM