Νέα στοιχεία για το διπλό φονικό στην Κύπρο - «Κλειδί» η ματωμένη πιτζάμα που εξετάζει η Αστυνομία

Νέα στοιχεία για το διπλό φονικό στην Κύπρο - «Κλειδί» η ματωμένη πιτζάμα που εξετάζει η Αστυνομία Facebook Twitter
0

Συνεχίζει τις έρευνες η Αστυνομία για την εξιχνίαση της πολύκροτης υπόθεσης του διπλού φονικού στο Στρόβολο της Κύπρου και νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Η εφημερίδα «Πολίτης» κάνει λόγο για νέα σημαντικά στοιχεία στα χέρια της Αστυνομίας τονίζοντας ότι από τις πρώτες ώρες του φονικού η Αστυνομία έχει στα χέρια της ενώ πολύ σημαντικό τεκμήριο.

Πρόκειται για μία πιτζάμα με κηλίδες αίματος, η οποία βρέθηκε καλά κρυμμένη στο σπίτι. Το ρούχο έχει σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις και τα αποτελέσματα μπορεί να βοηθήσουν σημαντικό το έργο της αστυνομίας.

Ενδεικτικό των εξελίξεων στην υπόθεση είναι επίσης ότι σύμφωνα με το Sigmalive, μια σχεδόν εβδομάδα μετά το στυγερό έγκλημα, έχουν ληφθεί πάνω από 80 καταθέσεις.

Ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί τις αμέσως επόμενες ώρες, αφού οι ανακριτές αξιολογούν και λαμβάνουν επιπλέον καταθέσεις αλλά και συμπληρωματικές.

Η υπόθεση αυτή κρίνεται ως μια από τις πλέον δύσκολες τις οποίες καλείται να εξιχνιάσει η Αστυνομία.

Η κατάθεση του 15χρονου, ο οποίος έχει ήδη δώσει προφορική κατάθεση, αναμένεται να λύσει αρκετούς γρίφους και να δώσει περαιτέρω απαντήσεις στους ανακριτές.

Τι λέει η Αστυνομία

«Δεν είμαι εξ εκείνων που πιστεύουν στο τέλειο έγκλημα, γι΄ αυτό αισιοδοξώ ότι στο τέλος της ημέρας η υπόθεση αυτή θα εξιχνιαστεί. Πρέπει να εξιχνιαστεί», δήλωσε σήμερα ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης και κάλεσε τον κόσμο να δείξει εμπιστοσύνη στις αρχές σχετικά με την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο της Αντιτρομοκρατικής Άσκησης «ΤΡΙΤΩΝ» στη Μαρίνα Λεμεσού, ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας είπε ότι η Αστυνομία έχει απαντήσεις για όλα γύρω από την υπόθεση του διπλού φονικού στο Στρόβολο, υπογραμμίζοντας ότι η ανακριτική ομάδα έχει ενισχυθεί και η Αστυνομία εργάζεται μεθοδικά, με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό για να εξιχνιάσει αυτή την πολύ σοβαρή υπόθεση.

Τόνισε μεταξύ άλλων, ότι ο ίδιος προσωπικά έχει εμπιστοσύνη στους ανακριτές ενώ παράλληλα δήλωσε ότι από πλευράς Αστυνομίας έχει επιστρατευθεί το καλύτερο υλικό για να προχωρήσει με τις έρευνες γύρω από το διπλό φονικό.

Για την ματωμένη πιτζάμα

Για τις πληροφορίες σχετικά με την ματωμένη πιτζάμα του 15χρονου, ο κ. Μιχαηλίδης τόνισε ότι η Αστυνομία δεν πρόκειται να αποκαλύψει στοιχεία η σχόλια επί του θέματος.

Ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας κατέληξε ότι η Αστυνομία «ξέρει πολύ καλά τι κάνει» ενώ κάλεσε το κοινό να δείξει εμπιστοσύνη για τις κινήσεις της.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM