Καγκουρό πέθανε από τουρίστες που του πετούσαν πέτρες για να το κάνουν να πηδήξει

Καγκουρό πέθανε από τουρίστες που του πετούσαν πέτρες για να το κάνουν να πηδήξει Facebook Twitter
0

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε ζωολογικό κήπο στην Κίνα.

Ένα καγκουρό πέθανε στον ζωολογικό κήπο «Fuzhou Zoo» στην επαρχία Φουτζιάν στη νοτιοανατολική Κίνα, μετά από τραυματισμό του από πέτρες τις οποίες πέταξαν επισκέπτες για να το κάνουν να πηδήξει.

Καγκουρό πέθανε από τουρίστες που του πετούσαν πέτρες για να το κάνουν να πηδήξει Facebook Twitter

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ένα θηλυκό καγκουρό, ηλικίας 12 χρονών χτυπήθηκε από πέτρες τις οποίες πετούσαν επισκέπτες, με μία από αυτές να το πετύχει στο αριστερό πόδι προκαλώντας του αιμορραγία.

Η αυτοψία σύμφωνα με αναφορές, έδειξε ότι το καγκουρό πιθανώς πέθανε λόγω ρήξης νεφρού, καθώς όταν οι υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου φρόντισαν την πληγή του ποδιού του, δεν αντιλήφθηκαν ότι το ζώο είχε εσωτερική αιμορραγία.

Λίγες μέρες μετά το θάνατο του θηλυκού καγκουρό, οι εργαζόμενοι βρήκαν έναν επισκέπτη να ρίχνει ξανά κομμάτια από τούβλα στα καγκουρό.

Καγκουρό πέθανε από τουρίστες που του πετούσαν πέτρες για να το κάνουν να πηδήξει Facebook Twitter

Αυτή τη φορά τραυματίστηκε ένα αρσενικό ηλικίας πέντε χρονών, το οποίο όμως αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Ο υπεύθυνος για τα καγκουρό στο ζωολογικό κήπο ανέφερε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι κάποιες φορές οι επισκέπτες πετούν πέτρες για να κάνουν τα μαρσιποφόρα να ξυπνήσουν ή να πηδήξουν.

Καγκουρό πέθανε από τουρίστες που του πετούσαν πέτρες για να το κάνουν να πηδήξει Facebook Twitter

Ο ζωολογικός κήπος έχει κάνει αίτηση για χρηματοδότηση για να εγκαταστήσει κάμερες ασφαλείας.

Επίσης αποφασίστηκε να επιτρέπεται σε μόνο τρία από τα καγκουρό να βρίσκονται στη θέα των επισκεπτών, ενώ το σώμα του νεκρού θηλυκού καγκουρό θα διατηρηθεί και θα εκτεθεί στο κοινό.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM
«Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Άγνωστο το μέλλον για τα βαριά τραυματισμένα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / «Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Το άγνωστο μέλλον των βαριά τραυματισμένων παιδιών της Γάζας

Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά από τη Γάζα βρίσκονται εγκλωβισμένα στην Αίγυπτο και «επικίνδυνα» μακριά από τη θεραπεία τους, μετά την αιφνίδια απαγόρευση του Τραμπ για την είσοδο Παλαιστινίων στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM