Με 40 μαχαιριές δολοφόνησαν το άτυχο ζευγάρι στην Κύπρο

Με 40 μαχαιριές δολοφόνησαν το άτυχο ζευγάρι στην Κύπρο Facebook Twitter
2

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες της ιατροδικαστικής εξέτασης του δολοφονημένου ζευγαριού στην Κύπρο.

Η ιατροδικαστής, Ελένη Αντωνίου μέτρησε σαράντα μαχαιριές στις σορούς του άτυχου ζεύγους που δέχθηκε τη μοιραία επίθεση στο υπνοδωμάτιό του, τα ξημερώματα της Πέμπτης, σύμφωνα με το sigmalive.com.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, ο 60χρονος άνδρας έφερε 25-30 μαχαιριές από το λαιμό μέχρι τα πόδια, ενώ η σύζυγός του είχε 10 μαχαιριές κυρίως στο λαιμό και στον θώρακα.

Ως αιτία θανάτου προσδιορίζεται το αιμορραγικό σοκ από πολλαπλά θλαστικά τραύματα, από αιχμηρό αντικείμενο - πιθανότατα μαχαίρι.

Το φονικό όπλο δεν έχει ακόμη βρεθεί ενώ οι αρχές έχουν στα χέρια τους υλικό από κάμερες ασφαλείας το οποίο εξετάζουν.

Το χρονικό του ανεξιχνίαστου εγκλήματος

Το έγκλημα σημειώθηκε στη 1:30 τα ξημερώματα, στην οδό Ζαλόγγου σε μια από τις κεντρικότερες περιοχές του Στροβόλου Κύπρου. Νεκροί είναι καθηγητής ιδιωτικού σχολείου και η σύζυγος του που εργαζόταν στην Κεντρική Τράπεζα Κύπρου.

Με 40 μαχαιριές δολοφόνησαν το άτυχο ζευγάρι στην Κύπρο Facebook Twitter

Ενδεικτική της βιαιότητας του εγκλήματος αλλά και της κατάστασης των σορών, ήταν η διάρκεια της νεκροτομής που ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε στις 17:30 το απόγευμα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, τα θύματα κοιμόντουσαν στο δωμάτιό τους όταν ο ασύλληπτος για την ώρα δράστης, ξεκίνησε την επίθεσή του - και οι δύο τους άλλωστε φέρουν αμυντικά τραύματα στα δεξιά τους χέρια.

Οι αντιφάσεις του θετού γιου

Η υπόθεση περιπλέκεται από τις αντιφάσεις στις οποίες φέρεται να έχει υποπέσει ο 15χρονος υιοθετημένος γιος του ζευγαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αρχική μαρτυρία του αναφερόταν σε δύο κουκουλοφόρους που εισήλθαν στην οικία και είπαν στον ανήλικο ότι δεν θα του κάνουν κακό αλλά στη συνέχεια, κατά τα λεγόμενά του, σκότωσαν τους γονείς του.

Ο 15χρονος βγήκε έξω και ζήτησε βοήθεια από γείτονες οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν ίχνη διάρρηξης 

Ωστόσο, όπως μετέδιδε νωρίτερα η εφημερίδα Καθημερινή, στις προκαταρκτικές έρευνες δεν εντοπίστηκε παραβίαση από οποιαδήποτε είσοδο στην οικία, ούτε φαίνεται να έχουν αφαιρεθεί αντικείμενα που να ενισχύουν το σενάριο της ληστείας.

Οι έρευνες και οι επαναληπτικές ανακρίσεις της αστυνομίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με στόχο την εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία. 

Σοκαρισμένοι οι γείτονες

 

Γείτονες των θυμάτων κάνουν λόγο για ένα φιλήσυχο ζευγάρι. Ο 60χρονος περιγράφεται από όσους τον γνώριζαν προσωπικά ως ένας άνθρωπος «θεοσεβούμενος και χαμηλών τόνων».

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα όσα δήλωσε μητέρα μιας μαθήτριας του μαθηματικού στην τηλεόραση του epsilon.

Πληροφορίες για ένταση στο σπίτι

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Καθημερινή Κύπρου» τον τελευταίο καιρό επικρατούσε ένταση στο σπίτι. Όπως αναφέρεται, ο γιος του ζευγαριού έμαθε πρόσφατα ότι ήταν υιοθετημένος. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο νεαρός έμαθε για την υιοθεσία του από τους βιολογικούς γονείς του, οι οποίοι τον εντόπισαν πριν λίγο καιρό.

Η αστυνομία εξετάζει και το ζήτημα των κληρονομικών στοιχειών καθώς φημολογείται πως  το άτυχο ζευγάρι είχε ορίσει πρόσφατα τον 15χρονο ως γενικό κληρονόμο.

Ωστόσο, συγγενής της οικογένειας έσπευσε να διαψεύσει τις παραπάνω πληροφορίες, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon.

Κατά τον ίδιο, ο ανήλικος υιοθετήθηκε σε σχετικά μεγάλη ηλικία και διατηρούσε μνήμες και ως εκ τούτου αποκλείεται να έμαθε πρόσφατα ότι είναι υιοθετημένος. 



 

 Στην ίδια εκπομπή μίλησε και φίλος του άτυχου μαθηματικού

 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

 

Με πληροφορίες από Sigmalive.com και Newsit.com.cy

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια