«Η ομοφυλοφιλία συνέβαλε στην παρακμή της Ελλάδας»

«Η ομοφυλοφιλία συνέβαλε στην παρακμή της Ελλάδας» Facebook Twitter
37

Μόλις λίγες ώρες πριν από το χθεσινό γαλλικό υπουργικό συμβούλιο, το οποίο θα επικύρωνε το νόμο για το «γάμο για όλους», νομιμοποιώντας το γάμο ομοφυλοφίλων, ο γερουσιαστής Serge Dassault εξέφρασε την αντίθεσή του και χρησιμοποίησε το παράδειγμα της «ελληνικής παρακμής», σύμφωνα με τη Le Monde.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό France Culture, το 87χρονο αφεντικό της Figaro, ισχυρίστηκε ότι ο γάμος των ομοφυλοφίλων και το δικαίωμα στην υιοθεσία θα απειλήσει τη γεννητικότητα στη χώρα.

«Δεν υπάρχει πλέον ανανέωση του πληθυσμού. Τι θέλουμε; Ε λοιπόν σε δέκα χρόνια δεν θα υπάρχει ψυχή, είναι ανόητο» δήλωσε ο ίδιος, συμπληρώνοντας: «Κοιτάξτε πίσω στην ιστορία, την Ελλάδα, είναι μία από τις αιτίες της παρακμής της. Είναι το τέλος της οικογένειας, είναι το τέλος της γέννησης παιδιών, είναι το τέλος της εκπαίδευσης, είναι ένας τεράστιος κίνδυνος για το σύνολο του έθνους, τεράστιος».

Ιδού η ηχογραφημένη συνέντευξη:

37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

20 σχόλια
Ό,τι θέλει λέει ο παππούλης. Είναι απλοϊκό να λέμε ότι η αρχαία Ελλάδα κατέρρευσε. (Graecia capta ferum victorem cepit, λέει ο Οράτιος). Η ελληνοθρεμμένη Ρώμη, που πήρε τα ηνία της υπερδύναμης, δεν υστερούσε καθόλου σε ομοφυλοφιλική κουλτούρα. Ο ελληνο-ρωμαϊκός πολιτισμός υπήρξε υπόθεση πολλών αιώνων στη διάρκεια των οποίων οι άνθρωποι λάτρευαν κάθε μορφή έρωτα. Ο έρωτας αποτελούσε ύψιστη έκφανση της ανθρώπινης και της θείας φύσης (βλ. τους θυελλώδεις έρωτες των θεών, στρειτ, γκέι κι ό,τι άλλο χωράει ο νους μας...) Ο Μεσαίωνας με την ομοφοβική εβραϊκή θρησκεία της αμαρτίας (βλ. Χριστιανισμός) άπλωσε τα σκοτάδια του πάνω στην ελληνο-ρωμαϊκή αρχαιότητα καταλύοντας τις αξίες της...Τι θέλει να μας πει ο παππούλης; Ότι οι γκέι δέκα αιώνων αρχαιότητας έφεραν τον Μεσαίωνα;
Φαίνεται οτι απο την πολλή ομοφυλοφυλία η Ελλάδα , γέμισε τη Γαλλία με ελληνικές πόλεις , κατά τον δεύτερο ελληνικό αποικισμό (Νίκαια, Κάννες, Μονακό, Μασσαλία κ.λ.π ) . Καί απο την πολλή παρακμή παρήγαγε την ασύγκριτη Γράμματεία, πάνω στην οποία στηρίχτηκε συν τοις άλλοις και ολόκληρος ο γαλλικός Διαφωτισμός. Αγαπητέ κύριε Dassault ,τηρουμένων των αναλογιών και οι αρτηρίες παρακμάζουν στα 87 , με ή χωρίς ομοφυλοφυλία αλλά τι να κάνουμε ; Κάνουμε υπομονή.
Ορίστε, για να μη νομίζετε ότι την αποκλειστικότητα στη μ#$%^& την έχουν τα νότια βαλκάνια. Αν αυτό είχε ειπωθεί από ντόπιο βέβαια δεν μπορώ να φανταστώ πόσους αφορισμούς τύπου "ο Έλληνας" "στην Ελλάδα" θα χα διαβάσει ήδη. (Ωχ, φτάνει πια η copy paste ρητορία.) Όσο για το παππούδι, που αναφέρεται προφανώς στην αρχαία Ελλάδα, δεν είναι άξιος σχολιασμών νομίζω.
Και σκεφτόμουν τόσο καιρό μα τι να φταίει τι να φταίει.... Μα βέβαια οι ομοφυλόφιλοι φταίνε για τη κατάσταση της Ελλάδας ... Ετσι εξηγούνται όλα! Ε να τους σκοτωσουμε αν είναι έτσι ρε παιδιά.... Και αναρωτιέμαι πόση βλακεία μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος τι άλλο θα ακούσουμε!
Γενικώς οι ευρωπαίοι με τον όρο "Ελλάδα" περιγράφουν την "Αρχαία Ελλάδα".Όταν αναφέρονται σε μας χρησιμοποιούν τον όρο "Σύγχρονη" ή "Μοντέρνα Ελλάδα".
Εκτος αν εννοει τους ομοφυλοφιλους πολιτικους που κυβερνησαν προσφατα την Ελλαδα....σιγουρα παντως δεν εφταιγε η ομοφυλοφιλια τους για την σημερινη καταντια μας.Παντως στην προ χριστιανικη εποχη , ποτέ δεν υπηρξαν γενικοι νομοι εναντιον της ομοφυλοφιλιας, μονο ορισμενοι κανονες ποιος μπορει να παει με ποιον κλπ Γενικα το φυλο του ερωτα ηταν αδιαφορο, η ομορφιά ηταν αυτη που μετρουσε.Οι πρωτοι νομοι που τιμωρουσαν (επηρεασμενοι απ την εβραϊκη παραδοση) και μαλιστα αυστηρα το φαινομενο , επιβληθηκαν με τη χριστιανικη επικρατηση τον 4ο αιωνα ,αργωντας παρα πολυ (εως τον 7ο αιωνα) να "εξαφανισουν" την ομοφυλοφιλια. Φυσικα αυτη ποτε δεν εξαφανιστηκε, απλως εγινε κρυφη....και φτανουμε στο σημερα!!!
μου είναι πραγματικά δύσκολο να πιστέψω ότι στον 21ο αιώνα πια που φτάσαμε, είναι δυνατόν άνθρωποι να πιστεύουν τέτοια πράγματα.που είναι η κριτική σκέψη, ποια η θέση της επιστήμης, που χάθηκε η λογική.
Το κάθε άσχετο τσουτσετσοτσούτσεκο λέει ΟΤΙ του κατέβει στην κούτρα, ΟΤΑΝ του κατέβει. Απ' τη μία (όταν μας συμφέρει)τα lgbt υποκείμενα είναι -και καλά- απειροελάχιστα και μη άξια προσοχής κι απ' την άλλη (όταν πάλι μας συμφέρει) είναι τόσο υπολογίσημα ούτως ώστε να ωθούν σε υπογεννητικότητα ολόκληρους πληθυσμούς!Απ' τη μία πολύς κόσμος δεν έχει πού την κεφαλήν κλίναι, σε συνθήκες ανεργίας, κρίσης και λοιπών μειούμενων παροχών (υγεία, εκπαίδευση κ.λπ.) κι απ' την άλλη ... μιλάμε για το πώς καταστράφηκε η αρχαία ελλάδα κατά τον κο Serge DassaultΠόσο πια κάρβουνο, πόσο;
Πάντως αυτή η δήλωση πάει γάντι στον παλιμπαιδισμό μας: Ίσως να πρέπει να θυμηθείς κι εκέινα τα κακομαθημένα παιδιά που πάντα προσπαθούν να ρίχνουν το φταίξιμό τους στους άλλους: τους κακούς ξένους, το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα, την Κυρά Φροσύνη, τη Μαρία την Πενταγιώτισσα..."Τώρα μπορούμε να προσθέσομε και την ομοφυλοφιλία στα αίτια του ζόφου μας...