Δολοφονημένη βρέθηκε η 25χρονη ηθοποιός και μοντέλο που αγνοείτο στην Καλιφόρνια

Δολοφονημένη βρέθηκε η 25χρονη ηθοποιός και μοντέλο που αγνοείτο στην Καλιφόρνια Facebook Twitter
1

Δολοφονημένη βρέθηκε η νεαρή καλλονή από τα Σκόπια, η οποία έμενε στις ΗΠΑ και τον τελευταίο μήνα είχαν χαθεί τα ίχνη της.

Ένα πτώμα που ανακαλύφθηκε σε ρηχό τάφο στη βόρεια Καλιφόρνια νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα αναγνωρίστηκε ως το αγνοούμενο μοντέλο Αντέα Σαμπάνι, σύμφωνα με τις αρχές.

Η Σαμπανί, η οποία είχε εξαφανιστεί από το Φεβρουάριο, αναγνωρίστηκε από τα τατουάζ της, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της Νεβάδα.

Το 25χρονο μοντέλο φαίνεται να είχε υποστεί αμβλύ τραύμα στο κεφάλι, όμως το τελικό πόρισμα για την αιτία του θανάτου της δεν θα γίνει πριν την ολοκλήρωση τον τοξικολογικών εξετάσεων και την ανάλυση των ιστών, αναφέρει η αστυνομία. Οι αρχές θεωρούν το θάνατό της ως ανθρωποκτονία.

Η σορός της ανερχόμενης ηθοποιού και μοντέλου, Σαμπάνι, βρέθηκε σε ένα ρηχό τάφο κοντά σε μία λίμνη, περίπου 80 χιλιόμετρα βόρεια του Σακραμέντο.

Η αστυνομία του Λος Άντζελες είπε την Τρίτη ότι ο Κρίστοφερ Σπατζ, ένας 33χρονος άντρας που φέρεται ότι είχε σχέση με την ηθοποιό, είναι ύποπτος για την εξαφάνισή της.

Ο Σπάτζ πέθανε την προηγούμενη εβδομάδα, όταν μετά από καταδίωξη αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Ο αρχηγός του τμήματος ανθρωποκτονιών της αστυνομίας του Λος Άντζελες, Γουίλιαμ Χέγιες αποκάλεσε την υπόθεση ως «ιδιαίτερα περίπλοκη έρευνα».

«Μέχρι να έχω πιο συγκεκριμένα στοιχεία από την εξέταση του ιατροδικαστή δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά για την αιτία και τον τρόπο θανάτου», ανέφερε.

Για την ώρα η αστυνομία ερευνά το αυτοκίνητο του Σπατζ για στοιχεία, καθώς και ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησε στο Κολοράντο, είπε ο Χέγιες. Επίσης οι αρχές προσπαθούν να προσδιορίσουν εάν εμπλέκεται και κάποιος άλλος στην εξαφάνιση ή το θάνατο της Σαμπάνι, ανέφερε.

Η 25χρονη Σαμπάνι, αποφοίτησε από το λύκειο στα Σκόπια και πήγε σε κολέγιο στο Παρίσι, σύμφωνα με το προφίλ της στο Facebook.

Σπούδαζε ηθοποιία στη σχολή Stella Adler Academy of Acting στο Χόλιγουντ και επρόκειτο να αποφοιτήσει το Σεπτέμβριο, σύμφωνα με ιδιωτικό ντετέκτιβ που προσέλαβε η οικογένειά της.

Η Σαμπάνι εθεάθη τελευταία φορά ζωντανή το απόγευμα της 23ης Φεβρουαρίου, όταν αυτή και ο Σπατζ έφυγαν μαζί από το διαμέρισμά της, είπε ο αρχηγός της αστυνομίας. Οι φίλοι της δήλωσαν την εξαφάνισή της δύο μέρες αργότερα, όπου και ξεκίνησε η έρευνα της αστυνομίας.

Την εβδομάδα που ακολούθησε την εξαφάνισή της, ο Σπατζ είχε δηλώσει μέσω του δικηγόρου του ότι αυτός και η Σαμπάνι ήταν στο αυτοκίνητο μαζί και τσακώθηκαν κοντά στη Σάντα Κλαρίτα. Ο Σπατζ είπε ότι σταμάτησε στην άκρη του αυτοκινητόδρομου και η 25χρονη βγήκε από το αυτοκίνητο. Από τότε ισχυρίστηκε δεν την ξαναείδε.

Όμως σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομία του Λος Άντζελες κάτι δεν «κολλάει» στην ιστορία.

Την 1η Μαρτίου, οι ντετέκτιβ πήγαν στη βόρεια Καλιφόρνια, όπου ζούσε ο πατέρας του Σπατζ, για να πάρουν περισσότερες πληροφορίες για το που θα μπορούσαν να είναι ο Σπατζ και η Σαμπάνι. Την ίδια ημέρα όμως, σύμφωνα με τον Χέγιες, ότι ο Σπατζ και μία άλλη γυναίκα, η αρραβωνιαστικιά του, πήγαν στο σπίτι της οικογένειάς του στο Κολοράντο.

Περίπου μία εβδομάδα μετά, οι αστυνομικοί πήγαν στο Κολοράντο για να μιλήσουν με τον Σπατζ και να εξετάσουν το αυτοκίνητό του, όπου σύμφωνα με τις αρχές ήταν το τελευταίο όχημα στο οποίο η Σαμπάνι εθεάθη ζωντανή, όμως δεν βρήκαν ούτε τον άντρα ούτε το αυτοκίνητο.

Η αστυνομία του Σαν Μπερναντίνο το εντόπισε στις 22 Μαρτίου. Ο Σπάτζ διέφυγε, ξεκινώντας ένα ανθρωποκυνηγητό, το οποίο κατέληξε στην αυτοκτονία του.

Δύο ημέρες αργότερα, η αστυνομία του Λος Άντζελες έστειλε μία ομάδα από δύτες στη λίμνη στην περιοχή αναζητώντας τη Σαμπάνι και τη Δευτέρα, ενώ έψαχναν στις όχθες βρήκαν τον ρηχό τάφο με τη σορό της.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεξικό: Νέα δολοφονία υποψηφίου δημάρχου - Εντοπίστηκαν διαμελισμένα πτώματα σε πυρπολημένο ΙΧ

Διεθνή / Μεξικό: Νέα δολοφονία υποψηφίου δημάρχου - Εντοπίστηκαν διαμελισμένα πτώματα σε πυρπολημένο ΙΧ

Από την 23η Σεπτεμβρίου -όταν άρχισε επίσημα η προεκλογική περίοδος- ως την 1η Μαΐου, δολοφονήθηκαν τουλάχιστον 26 υποψήφιοι στις εκλογές της 2ης Ιουνίου στο Μεξικό
NEWSROOM
Πέθανε ο δημοσιογράφος Φράνκο Ντι Μάρε - Ο σπάνιος καρκίνος που θεωρούσε ότι συνδέεται με τη Γιουγκοσλαβία

Διεθνή / Πέθανε ο δημοσιογράφος Φράνκο Ντι Μάρε - Ο σπάνιος καρκίνος που θεωρούσε ότι συνδέεται με τη Γιουγκοσλαβία

Σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε αναφερθεί στις αιτίες της ασθένειάς του, η οποία θεωρούσε ότι συνδεόταν με την έκθεση σε απεμπλουτισμένο ουράνιο και σε αμίαντο, κυρίως στην πρώην Γιουγκοσλαβία και στο Κόσοβο
NEWSROOM
Νάνσι Πελόζι: Σε κάθειρξη 30 ετών καταδικάστηκε ο άνδρας που εισέβαλε στο σπίτι της και τραυμάτισε τον σύζυγό της

Διεθνή / Νάνσι Πελόζι: Σε κάθειρξη 30 ετών καταδικάστηκε ο άνδρας που εισέβαλε στο σπίτι της και τραυμάτισε τον σύζυγό της

Ο Πολ Πελόζι, 82 ετών, υπέστη κρανιοεγκεφαλικό κάταγμα και άλλα τραύματα που τον επηρεάζουν μέχρι και σήμερα, όπως περιέγραψε σε επιστολή του προς το δικαστήριο πριν από τη σημερινή ανακοίνωση της απόφασης
NEWSROOM
Μυστήριο στις Άλπεις: Μια κινεζική οικογένεια, ένα ελβετικό ξενοδοχείο και το πιο ακριβό όπλο του κόσμου

Διεθνή / Μυστήριο στις Άλπεις: Μια κινεζική οικογένεια, ένα ελβετικό ξενοδοχείο και το πιο ακριβό όπλο του κόσμου

Λίγο αφότου η Ελβετία συμφώνησε να αγοράσει F-35, οι ΗΠΑ εστίασαν στους Κινέζους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου ακριβώς δίπλα από απομακρυσμένο διάδρομο προσγείωσης όπου εγκαταστάθηκαν τα υπερσύγχρονα μαχητικά αεροσκάφη
NEWSROOM
ΗΠΑ: Νέο βίντεο από το φορτηγό που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και κρεμάστηκε από γέφυγρα

Διεθνή / ΗΠΑ: Νέο βίντεο από το φορτηγό που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και κρεμάστηκε από γέφυγρα

Στο βίντεο που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο φαίνεται η 26χρονη Σίντνεϊ Τόμας  να προσπαθεί να «κρατήσει» το φορτηγό στον δρόμο και τελικά να ουρλιάζει όταν το όχημα κρεμάστηκε στο κενό
NEWSROOM
Πούτιν: «Η κατάληψη του Χάρκοβο δεν αποτελεί μέρος του σχεδίου της Ρωσίας»

Διεθνή / Αινιγματικός Πούτιν: «Η κατάληψη του Χαρκόβου δεν αποτελεί μέρος του σχεδίου της Ρωσίας»

Το Χάρκοβο δέχεται αλλεπάλληλες επιθέσεις τις τελευταίες εβδομάδες - Αναλυτές εκτιμούν ότι η Μόσχα επιδιώκει να διευρύνει τη γραμμή του μετώπου προκειμένου να εξαντλήσει περαιτέρω την ουκρανική άμυνα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια