Νεαρή μητέρα ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 2χρονο γιο της επειδή «έβρεξε» το κρεβάτι του

Νεαρή μητέρα ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 2χρονο γιο της επειδή «έβρεξε» το κρεβάτι του Facebook Twitter
1

Μία 30χρονη γυναίκα από την μικρή κοινότητα του Porcupine στη Νότια Ντακότα κατέληξε σε εξωδικαστική συμφωνία με την κατηγορούσα αρχή για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 2χρονου γιου της επειδή είχε «βρέξει» το κρεβάτι του. 

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Rapid City Journal», η Κatrina Shangreaux αναμένεται να δηλώσει ένοχη στην κατηγορία της ανθρωποκτονίας 2ου βαθμού για τον θάνατο του Kylen Shangreaux τον Ιούλιο του 2016.

Η ίδια, βάση των δικαστικών εγγράφων, υποστηρίζει ότι εκείνη την περίοδο κατανάλωνε αλκοόλ και αναλγητικά χάπια. 

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι το αγοράκι πέθανε από τραύματα στο κεφάλι και την κοιλιά τις πρωινές ώρες της 28ης Ιουνίου του 2016. 

Το κατηγορητήριο αναφέρει πως η μητέρα και ο γιος φέρονται να διαφώνησαν για το εκπαιδευτικό κάθισμα τουαλέτας (γιο-γιο).

Η 28χρονη -τότε- μητέρα, υποστηρίζει, βλέποντας ότι έχει «βρέξει» το κρεβάτι του και νομίζοντας πως ο μικρός Kylen την αψηφούσε επίτηδες, άρχισε να τον χτυπά με τις γροθιές της και μία ζώνη, τον έριξε στο έδαφος και συνέχισε να τον κλωτσά στο στομάχι και το κεφάλι. 


Η νεαρή γυναίκα αντιμετωπίζει πλέον την πιθανότητα ισόβιας κάθειρξης αν και η ποινή δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. 

Η μητέρα, και γιαγιά του μικρού Kylen, Sonya Dubray αρνείται ότι προσπάθησε να παρεμποδίσει την αστυνομική έρευνα, παρότι φέρεται να ήταν αυτή που έπλυνε τα ρούχα του παιδιού, καθάρισε τον τόπο του εγκλήματος και είπε ψέμματα στους αστυνομικούς για το ενδεχόμενο κακομεταχείρισης του εγγονού της από τους βιολογικούς του γονείς κ.α. 

Ο πατέρας του παιδιού εκτίει ποινή φυλάκισης σε ομοσπονδιακή φυλακή των ΗΠΑ για την κακοποίηση και την αμέλεια του ετεροθαλή αδερφού του Kylen που απέκτησε με άλλη γυναίκα. 

Με πληροφορίες από CBS και People

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Η 28χρονη -τότε- μητέρα, υποστηρίζει, βλέποντας ότι έχει «βρέξει» το κρεβάτι του και νομίζοντας πως ο μικρός Kylen την αψηφούσε επίτηδες, άρχισε να τον χτυπά με τις γροθιές της και μία ζώνη, τον έριξε στο έδαφος και συνέχισε να τον κλωτσά στο στομάχι και το κεφάλι. Πηγή: www.lifo.grΟ πατέρας του παιδιού εκτίει ποινή φυλάκισης σε ομοσπονδιακή φυλακή των ΗΠΑ για την κακοποίηση και την αμέλεια του ετεροθαλή αδερφού του Kylen που απέκτησε με άλλη γυναίκα. Πηγή: www.lifo.grΟικογένεια για τα σίδερα