Ο Τραμπ διαψεύδει «κατηγορηματικά» ότι είχε σχέση με τη Στόρμι Ντάνιελς

Ο Τραμπ διαψεύδει «κατηγορηματικά» ότι είχε σχέση με τη Στόρμι Ντάνιελς Facebook Twitter
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ διέψευσε "κατηγορηματικά" ότι είχε σχέση με τη Στόρμι Ντάνιελς, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου, ενώ ο δικηγόρος του έστειλε εξώδικο στην πορνοστάρ μετά τη μετάδοση της συνέντευξή της για τις σχέσεις της με τον πρόεδρο. 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διαψεύδει "καθαρά και ξάστερα" ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με την ηθοποιό αισθησιακών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς, δήλωσε απόψε ένας εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου. "Θα έλεγα ότι ο πρόεδρος διέψευσε κατηγορηματικά, σαφώς και σταθερά" αυτούς τους ισχυρισμούς, είπε ο Ρατζ Σαχ.

Όταν ρωτήθηκε για τις κατηγορίες που αφορούν την παραβίαση του νόμου περί χρηματοδότησης των προεκλογικών εκστρατειών, προκειμένου να εξαγοραστεί η "σιωπή" της Ντάνιελς, ο εκπρόσωπος απάντησε: "Ο Λευκός Οίκος δεν κατηγορείται για τίποτα", παραπέμποντας τους δημοσιογράφους στο προεκλογικό επιτελείο και τον δικηγόρο του Τραμπ που κατέβαλε 130.000 δολάρια στην ηθοποίο.

  

Την ίδια στιγμή, ο προσωπικός δικηγόρος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο Μάικλ Κόεν, έστειλε εξώδικο στην πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς, αφού εκείνη κατήγγειλε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή "60 Minutes" ότι δέχθηκε απειλές για τη σωματική της ακεραιότητα προκειμένου να μην προβεί σε αποκαλύψεις για την ερωτική σχέση που φέρεται να είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Ο κύριος Κόεν δεν έχει απολύτως καμία σχέση με οποιοδήποτε πρόσωπο ή περιστατικό και δεν πιστεύει καν ότι είναι υπαρκτό ένα τέτοιο πρόσωπο ή συνέβη ποτέ ένα τέτοιο περιστατικό» επισημαίνεται στο νομικό έγγραφο που εστάλη από τον δικηγόρο του Κόεν, τον Μπρεντ Μπλέικλι, στον δικηγόρο που εκπροσωπεί τη Ντάνιελς, Μάικλ Αβενάτι, την Κυριακή το βράδυ, λίγο μετά τη συνέντευξη που προβλήθηκε στο CBS. Αντίγραφο της αγωγής «άρσης και παράλειψης» (σ.σ νομικό έγγραφο στο οποίο ζητείται η άρση και παράλειψη μιας συγκεκριμένης πράξης/πράξεων που ο αποστολέας θεωρεί ότι προσβάλλει τα δικαιώματά του) περιήλθε στην κατοχή του πρακτορείου Ρόιτερς σήμερα.

Η Ντάνιελς, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, υπαινίχθηκε ότι ο Κόεν βρίσκεται πίσω από τις απειλές ότι θα πάθει κάτι κακό «εάν δεν αφήσει τον Τραμπ ήσυχο», τις οποίες διατύπωσε ένας άγνωστος άνδρας εναντίον της σε έναν χώρο στάθμευσης στο Λας Βέγκας το 2011.

Το εξώδικο αξιώνει επίσης από τη Στόρμι Ντάνιελς «να ανακαλέσει αμέσως και να ζητήσει συγγνώμη από τον κύριο Κόεν μέσω των ΜΜΕ εθνικής εμβέλειας για τις συκοφαντικές δηλώσεις της στην εκπομπή '60 Minutes' και να ξεκαθαρίσει ότι δεν διαθέτει καμία πληροφορία ή αποδεικτικό στοιχείο που να στηρίζει τα όσα υποστηρίζει ότι ο πελάτης μου είχε οποιαδήποτε σχέση με αυτόν τον φερόμενο κακοποιό».

Ο δικηγόρος της Ντάνιελς Αβενάτι μίλησε σήμερα το πρωί σε διάφορα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα. Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο NBC, ο δικηγόρος είπε αυτός που απείλησε τη Ντάνιελς ενώ ήταν με την κόρη της δεν ήταν ο ίδιος ο Κόεν αλλά «επρόκειτο για κάποιον που σχετίζεται με τον Τραμπ ή τον Κόεν».

Ερωτηθείς σχετικά με το εξώδικο, σε δηλώσεις του στο CNN, ο Αβενάτι απάντησε ότι ο Κόεν «πρέπει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από έγγραφα και να μιλήσει ανοικτά προς τους Αμερικανούς πολίτες».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρίσι: Απετράπη σχέδιο τρομοκρατικής επίθεσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Συνελήφθη 18χρονος

Διεθνή / Παρίσι: Απετράπη σχέδιο τρομοκρατικής επίθεσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Συνελήφθη 18χρονος

Αυτή είναι «η πρώτη σχεδιαζόμενη επίθεση εναντίον των Ολυμπιακών Αγώνων (26 Ιουλίου-11 Αυγούστου) που αποτράπηκε» από τις γαλλικές αρχές και η τρίτη συνολικά από τις αρχές του έτους
NEWSROOM
Πόσο άλλαξε το επίπεδο ζωης στις χώρες της Ευρώπης τα τελευταια 20 χρόνια- Η προβληματικη θεση της Ελλάδας

Διεθνή / Πόσο άλλαξε το επίπεδο ζωής στις χώρες της Ευρώπης την περίοδο 2007-2019- Η προβληματική θέση της Ελλάδας

Η εξέλιξη των εισοδημάτων και του επιπέδου διαβίωσης σε Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Γαλλία, Σουηδία, Πορτογαλία, ΗΠΑ και ακόμη επτά χώρες - Πώς άλλαξε το οικονομικό status των Ελλήνων λόγω των τριών μνημονίων
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Oı νικητές του Βραβείου Ζαχάρωφ καλούν τους Ευρωπαίους να ψηφίσουν και να υπερασπιστούν τη δημοκρατία

Ευρωεκλογές 2024 / Ευρωεκλογές 2024: Oı νικητές του Βραβείου Ζαχάρωφ καλούν τους Ευρωπαίους να ψηφίσουν και να υπερασπιστούν τη δημοκρατία

Σε βίντεο οι πρόσφατοι νικητές του Βραβείου Ζαχάρωφ για την Ελευθερία της Σκέψης στέλνουν το μήνυμά τους στους πολίτες της ΕΕ, ενόψει των Ευρωεκλογών
THE LIFO TEAM
Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM