ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Νέα πρόκληση Ερντογάν κατά της Ελλάδας: Η ΕΕ την βοήθησε στην κρίση, στην Τουρκία γυρνάνε την πλάτη

Νέα πρόκληση Ερντογάν κατά της Ελλάδας: Η ΕΕ την βοήθησε στην κρίση, στην Τουρκία γυρνάνε την πλάτη Facebook Twitter
2

Νέες προκλήσεις από το μέτωπο της Τουρκίας με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να εξαπολύει ξανά πυρά κατά της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Η Ευρωπαϊκή Ενωση στήριξε την Ελλάδα κατά την οικονομική κρίση. Τους έδωσαν 400 δισεκατομμύρια ευρώ. Όταν χώρες με πετρέλαιο ή φυσικό αέριο έχουν προβλήματα, τους βοηθούν, φυσικά με ανταλλάγματα. Αλλά όταν η Τουρκία έχει προβλήματα της γυρνάνε την πλάτη», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος σε ομιλία του στο Προεδρικό Μέγαρο.

Και συνέχισε: «Ακόμα και έτσι όμως, εμείς λέμε ότι θα κάνουμε θυσίες και θα τα καταφέρουμε μόνοι μας. Το τουρκικό έθνος δεν περίμενε ποτέ κανέναν στην ιστορία του και ότι κατάφερε, το κατάφερε με τη δύναμη της καρδιάς του».

Την ίδια στιγμή, αναφερόμενος στην επιχείρηση στο Αφρίν, την οποία χαρακτήρισε ως «ειρηνευτική», σχολίασε πως στόχος είναι να μην πάθουν κάτι οι άμαχοι, εκφράζοντας την ελπίδα πως το Αφρίν θα πέσει «μέχρι σήμερα το βράδυ» στα χέρια των τουρκικών δυνάμεων.

Διεθνή
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

2 σχόλια