Ένα λεσβιακό φιλί μέσα σε μια αντί-γκέι πορεία

Ένα λεσβιακό φιλί μέσα σε μια αντί-γκέι πορεία Facebook Twitter
6

Ένα συλλαλητήριο κατά των γκέι γονιών που έγινε στη Μασσαλία την Τετάρτη διακόπηκε όταν δύο γυναίκες έδειξαν τη συμπαράσταση στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια με παιδιά με ένα φιλί, το οποίο αποτυπώθηκε από έναν φωτογράφο και αμέσως εμφανίστηκε παντού στο ίντερνετ, γράφει το France24.

Η πορεία είχε τίτλο «ένας μπαμπάς, μια μαμά» με μήνυμα ότι τα παιδιά χρειάζονται δύο γονείς διαφορετικού φύλου. Όμως γρήγορα διαλύθηκε όταν δύο γυναίκες φιλήθηκαν μπροστά στους συγκεντρωμένους οι οποίοι έμειναν άφωνοι και έστρεψαν με ντροπή αλλού το βλέμμα τους.

Το φιλί αποτυπώθηκε από έναν φωτογράφο του AFP και το γαλλικό περιοδικό LGBT Têtu.fr καθώς και το πολύ δημοφιλές BuzzFeed έβαλαν την φωτογραφία online και αμέσως έγινε viral.

Το ένα από τα δύο κορίτσια, η Julia Pistolesi περιέγραψε τη στιγμή ως «γεμάτη συναίσθημα» και πρόσθεσε ότι «οι ομοφοβικοί της Μασσαλίας μπορούν να πάνε να γ..!»

Τα δύο κορίτσια, η 17χρονη Julia και η 19χρονη Auriane, δεν είναι γκέι αλλά δήλωσαν στο περιοδικό ότι «ήταν μια κίνηση αλληλεγγύης, απλά και ξεκάθαρα.»

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Εμένα με κέρδισε η εξαιρετικής εμπνεύσεως performance, σύμφωνα με την οποία η οικογένεια είναι ένα ποντίκι με φτερά που παραπαίει. Βέβαια είναι σαν αυτοτρολλάρισμα αλλά τι τα θες, νεανικές αβλεψίες των άπειρων ακτιβιστών...Α επίσης, THOSE GIRLS ROCK. BIGTIME.
Οι κοπελες που αν και straight φιλιουνται ΜΠΡΟΣΤΑ στην ομοφοβια και την ασχημια και την ανοησια ειναι λογος να πιστευεις ξανα στην ανθρωποτητα......το βιντεο με "εκαψε" λιγο