Ο Ερντογάν προκαλεί πανικό στην Τουρκία ζητώντας να είναι όλοι έτοιμοι για επιστράτευση

Ο Ερντογάν προκαλεί πανικό στην Τουρκία ζητώντας να είναι όλοι έτοιμοι για επιστράτευση Facebook Twitter
3

Αναστάτωση και κατάρρευση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών διακυβέρνησης της Τουρκίας προκάλεσε η αναφορά του Ερντογάν σε ενδεχόμενο στρατιωτικής επιστράτευσης.

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας σε ομιλία του στην πόλη Kahramanmara της νοτιοανατολικής Τουρκίας μίλησε για την επιχείρηση στη Συρία και δήλωσε: «Ας είναι όλοι έτοιμοι για επιστράτευση, αν και δεν υπάρχει καμία άμεση ανάγκη τώρα. Είμαστε λίγο πριν μια νέα ανάσταση. Μετά τις συναντήσεις με τη στρατιωτική ηγεσία αν κληθεί ο λαός με φύλλα πορείας, θα σπεύσουμε όλοι με πρώτο εμένα» τόνισε ο πρόεδρος της Τουρκίας.

Αμέσως μετά από αυτές τις δηλώσεις, δεκάδες χιλιάδες Τούρκοι προσπάθησαν μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης (e-devlet) να δουν πού θα έπρεπε να παρουσιαστούν.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μέσα σε λίγη ώρα την κατάρρευση ολόκληρου του συστήματος του Υπουργείου Άμυνας και προβλήματα σε υπηρεσίες ηλεκτρονικού κράτους.

Για 35η μέρα η Τουρκία συνεχίζει τις στρατιωτικές της επιχειρήσεις στο Αφρίν της Συρίας, με τον Τούρκο πρόεδρο να ανακοινώνει ότι έχουν σκοτωθεί 1873 τρομοκράτες.

 
Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ