Απεργία την Πρωτομαγιά

ΗΠΑ: Μικρό οπλοστάσιο βρέθηκε στο σπίτι 17χρονου που απείλησε να επιτεθεί στο σχολείο του

ΗΠΑ: Μικρό οπλοστάσιο βρέθηκε στο σπίτι 17χρονου που απείλησε να επιτεθεί στο σχολείο του Facebook Twitter
1

Η αστυνομία της Καλιφόρνια βρήκε ένα μικρό οπλοστάσιο, στο οποίο περιλαμβάνονταν δύο ημιαυτόματα τουφέκια εφόδου, στο σπίτι ενός εφήβου, ο οποίος είχε απειλήσει να διαπράξει επίθεση εναντίον του λυκείου όπου φοιτούσε.

Ο 17χρονος, ο οποίος συνελήφθη από τις υπηρεσίες επιβολής της τάξης, είχε διατυπώσει την απειλή αυτή την Παρασκευή, όταν διαπληκτίστηκε με έναν από τους καθηγητές του -δύο μόλις ημέρες μετά την επίθεση ενός πρώην μαθητή σε λύκειο στην πόλη Πάρκλαντ της Φλόριντας, όπου έχασαν τη ζωή τους 17 άνθρωποι.

Στο σπίτι του εφήβου, σε προάστιο του Λος Άντζελες, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν δύο τουφέκια εφόδου του ίδιου τύπου που χρησιμοποίησε ο δράστης του μακελειού στη Φλόριντα, δύο πιστόλια και γεμιστήρες που περιείχαν περίπου 90 σφαίρες, διευκρίνισε ο σερίφης Τζον ΜακΝτόνελ.

Ο μεγάλος αδελφός του μαθητή διαβεβαίωσε ότι εκείνος ήταν ο ιδιοκτήτης των όπλων, αλλά δεν εμφάνισε άδειες οπλοκατοχής για τα περισσότερα από αυτά. Και αυτός συνελήφθη από τις αρχές.

Σημειώνεται πως ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ τάχθηκε την Τετάρτη υπέρ του να οπλοφορούν ορισμένοι εκπαιδευτικοί μέσα στα σχολεία για να προστατεύουν τους μαθητές τους σε περίπτωση επίθεσης παρόμοιας με αυτή στην Πάρκλαντ.

Διεθνή
1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Δηλαδή σε αυτή την χώρα θα φοβούνται να μιλήσουν γιατί μπορεί να έρθει ο καθένας και να σε γαζώσει κάθε λογής όπλο. Να μου λείπει η χώρα της... ελευθερίας.