Απεργία την Πρωτομαγιά

Φάκελος με άσπρη σκόνη εστάλη στον Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ - Στο νοσοκομείο η γυναίκα του

Φάκελος με άσπρη σκόνη εστάλη στον Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ - Στο νοσοκομείο η γυναίκα του Facebook Twitter
0

Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, Βανέσα Τραμπ, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, καθώς εκτέθηκε σε ύποπτη άσπρη σκόνη, που περιείχε φάκελος που άνοιξε.

Η επιστολή που είχε ως παραλήπτη τον Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, τον μεγαλύτερο σε ηλικία γιο του Ντόναλντ Τραμπ, εστάλη στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν.

Tόσο η Βανέσα Τραμπ όσο και άλλα δύο άτομα, που βρίσκονταν στο χώρο, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για να αξιολογηθεί η κατάσταση. Το Reuters μετέδωσε πως η Βανεσα Τραμπ αισθάνθηκε ναυτία.

 

Φάκελος με άσπρη σκόνη εστάλη στον Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ - Στο νοσοκομείο η γυναίκα του Facebook Twitter

Όλοι φαίνονται να είναι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με αξιωματούχους, ενώ η Μυστική Υπηρεσία ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό.

Το διαμέρισμα σφραγίσθηκε και απολυμαίνεται ενώ παράλληλα γίνονται διεξοδικές έρευνες για στοιχεία. Οι πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το BBC κάνουν λόγο για ακίνδυνη ουσία.

Τον Σεπτέμβριο, ο Τραμπ τζούνιορ επέλεξε να παραιτηθεί από την προστασία της μυστικής υπηρεσίας για τον ίδιο, τη σύζυγό του και τα πέντε παιδιά του, αλλά αυτή επανενεργοποιήθηκε μία εβδομάδα αργότερα.

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ