Lagerfeld: «Ο Ολάντ είναι ηλίθιος»

Lagerfeld: «Ο Ολάντ είναι ηλίθιος» Facebook Twitter
6

Έντονα επικριτικός για τον Φρανσουά Ολάντ εμφανίζεται ο σχεδιαστής Καρλ Λάγκερφελντ, σε συνέντευξη του στο τεύχος του Marie Claire που κυκλοφορεί σήμερα Παρασκευή. Ο  Lagerfeld αποκαλεί το Γάλλο πρόεδρο «ηλίθιο» για την απόφαση του να φορολογήσει τους πλούσιους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας El Mundo, ο μόδιστρος ανέφερε στην ισπανική έκδοση του Marie Claire: «Είναι ένας ηλίθιος, θα είναι τόσο καταστροφικός, όσο ο Θαπατέρο.». Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Είπε ακόμη ότι ο Ολάντ μισεί τους πλούσιους και θέλει να τους τιμωρήσει. «Αυτό είναι καταστροφικό. Θέλει να τους τιμωρήσει και προφανώς κανείς δεν θα κάνει επενδύσεις. Οι ξένοι δεν θα θέλουν να επενδύσουν στη Γαλλία, και τίποτα δεν θα λειτουργεί έτσι.»  

«Η Γαλλία, εκτός από την μόδα, τα κοσμήματα, τα αρώματα και το κρασί, δεν είναι ανταγωνιστική. Τα υπόλοιπα προϊόντα δεν πουλιούνται. Ποιος αγοράζει γαλλικά αυτοκίνητα;! ", έιπε ο Λάγκερφελντ  που φαίνεται να στέκεται με τις δηλώσεις του στο πλευρό ενός άλλου πλούσιου δυσαρεστημένου με τον Ολάντ, του ιδιοκτήτη της Louis Vuitton.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Ο Λάγκερφελντ δεν ήταν αυτός που είχε πει κάποτε ότι δεν αντέχει στην ιδέα ότι φορούν τα ρούχα του οι Έλληνες; Άντε [...], όχι θα πληρώσουμε εμείς την φοροδιαφυγή σας. Άντε στο διάολο!
Allos enas anatrychiastika grafikos prostatis ton super-plousion. Den perimena vevaia afto to mummified undead na pei (i na skeftei) tipota kalitero. Prin kati mines eipe oti den tou aresoun oi Ellines giati einai 'tempelides kai dieftharmenoi'(se synentevksi pou anaparigage i efimerida Guardian. O salos pou dimiourgise i synentefksi epikentrothike sto sholio aftou tou geloiou misogyni gia to varos tis Adele). Kati kineitai pros tin sosti kathefthinsi apo ton proedro Hollande, gia na ton misei o chamerpis, brainless raftakos kai oi afentades tou.