«Μακάρι να είναι κορίτσι»: Αυτή η οικογένεια έχει 13 παιδιά, όλα αγόρια, και τώρα η μητέρα είναι πάλι έγκυος

«Μακάρι να είναι κορίτσι»: Αυτή η οικογένεια έχει 13 παιδιά, όλα αγόρια, και τώρα η μητέρα είναι πάλι έγκυος Facebook Twitter
0

Ο Jay και η Kateri Schwandt έχουν ήδη 13 παιδιά και περιμένουν το 14ο, το οποίο και ελπίζουν αυτή τη φορά πως θα είναι κορίτσι καθώς όλα τα υπόλοιπα είναι αγόρια. 

Το ζευγάρι από το Μίσιγκαν επέλεξε να μην μάθει από πριν το φύλο του μωρού και λένε πως θα περιμένουν μέχρι να γεννηθεί το μωρό τον Απρίλιο για να αποκαλυφθεί. 

Όσο για τις οικονομικές προκλήσεις μιας τόσο μεγάλης οικογένειας, σχολιάζουν πως ένα παιδί ακόμη δεν θα κάνει μεγάλη διαφορά με την Kateri να προσθέτει πως είναι συνηθισμένη σε τόσα πολλά μέλη, αφού η ίδια έχει επίσης 13 αδέρφια. 

«Αν με ρωτάτε, σε αυτό το σημείο, το να έχεις τρία είναι το ίδιο με το να έχεις δέκα. Απλώς το χάος είναι μεγαλύτερο και η φασαρία. Αλλά δεν είναι κάτι που δεν είμαστε συνηθισμένη σε αυτή τη φάση», εξηγεί. 

Όπως και με τα προηγούμενα παιδιά τους, αποφάσισαν να μην μάθουν το φύλο πριν την γέννηση. «Θα ήθελα πολύ να κάνω ένα κορίτσι, αλλά δεν νομίζω πως υπάρχει αυτή η πιθανότητα», λέει ο Jay, που διευκρινίζει ότι αυτό θα είναι το τελευταίο τους παιδί. 

Ωστόσο η Kateri σχολίασε πως και για το 13ο είχαν πει ότι θα είναι το τελευταίο τους, αλλά τελικά αποφάσισαν να κάνουν κι άλλο. «Μας είναι πραγματικά δύσκολο να φανταστούμε την ζωή μες στο σπίτι χωρίς ένα μωρό», σημειώνουν. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ