Σταματούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του προέδρου της Quicksilver

Σταματούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του προέδρου της Quicksilver Facebook Twitter
Twitter/France Bleu Gascogne
0

Η γαλλική ακτοφυλακή σταμάτησε τις έρευνες για τον εντοπισμό του προέδρου της εταιρείας αθλητικών ενδυμάτων Quicksilver, Πιερ Ανιές, μία ημέρα αφότου το σκάφος του βρέθηκε άδειο σε μια παραλία του Οσεγκόρ, στη νοτιοδυτική Γαλλία, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Ο Πιερ Ανιές είχε πάει για ψάρεμα με το σκάφος του την Τρίτη το πρωί και αργότερα έστειλε σήμα στις λιμενικές αρχές ότι επρόκειτο να καθυστερήσει την επιστροφή του λόγω της πυκνής ομίχλης.

Ξεκίνησε επιχείρηση έρευνας με τέσσερα ελικόπτερα και δύο σκάφη, όταν το σκάφος του βρέθηκε άδειο κοντά στην παραλία Οσεγκόρ.

Ο πρώην πρωταθλητής σερφινγκ, ξεκίνησε την καριέρα του στην Quicksilver το 1998 και το 2014 έγινε πρόεδρος της εταιρείας παραγωγής αθλητικών ενδυμάτων για σέρφ και σνόουμπορντ, Boardriders, η οποία έχει τις εταιρείες Roxy και DC μαζί με την Quiksilver.

Στις αρχές Ιανουαρίου η μητρική, αμερικανική εταιρεία Boardriders ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να εξαγοράσει την αυστραλιανή Billabong, συγχωνεύοντας έτσι δύο μεγάλα ονόματα στον τομέα των αθλητικών ειδών, μία συμφωνία που ανέβαζε την αξία της εταιρείας στα 159 εκατομμύρια δολάρια.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κίνα: Απαντά με στρατιωτικές ασκήσεις γύρω από την Ταϊβάν στον απόηχο της ορκωμοσίας του νέου προέδρου

Διεθνή / Κίνα: Απαντά με στρατιωτικές ασκήσεις γύρω από την Ταϊβάν στον απόηχο της ορκωμοσίας του νέου προέδρου

Το Πεκίνο παρουσιάζει τις ασκήσεις ως «αυστηρή τιμωρία» του Λάι Τσινγκ-Τε - Θεώρησαν πως ο λόγος που εκφώνησε στην ορκωμοσία του ισοδυναμούσε με αναγγελία της ανεξαρτησίας της Ταϊβάν
NEWSROOM