Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μαθητής άνοιξε πυρ σε Λύκειο - Νεκροί δύο 15χρονοι

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μαθητής άνοιξε πυρ σε Λύκειο - Νεκροί δύο 15χρονοι Facebook Twitter
Φωτογραφία: twitter/@MBrunerWPSD
1

Δύο 15χρονοι σκοτώθηκαν και 19 ακόμη άτομα τραυματίστηκαν σε ένα περιστατικό με πυροβολισμούς που εκτυλίχθηκε σήμερα σε Λύκειο στο δυτικό Κεντάκι των ΗΠΑ. Ο δράστης, ένας 15χρονος μαθητής, συνελήφθη λίγο μετά το περιστατικό.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη του Κεντάκι Ματ Μπέβιν, οι δύο νεκροί είναι μια 15χρονη και ένας 15χρονος,.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε γύρω στις 08.00 το πρωί τοπική ώρα (16.00 ώρα Ελλάδας) στο Λύκειο της κομητείας Μάρσαλ στο Μπέντον του Κεντάκι, ανέφεραν τα μηνύματα που ανήρτησε η αστυνομία στο Twitter.

Πρόκειται για την τελευταία κατά σειρά τραγωδία στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών με πυροβολισμούς, ένα φαινόμενο που μαστίζει τα σχολεία και τα πανεπιστήμια της χώρας τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο 15χρονος που φέρεται να άνοιξε πυρ συνελήφθη σχεδόν 15 λεπτά μετά τους πυροβολισμούς. «Οι αρχές έχουν ασφαλίσει την περιοχή και ο δράστης βρίσκεται υπό κράτηση», επισήμανε η αστυνομία.

Πέντε από τους τραυματίες διακομίστηκαν με ελικόπτερο στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Βάντερμπιλτ στο Νάσβιλ. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας τους.


Δυνάμεις ασφαλείας αναπτύχθηκαν στο σχολείο, ενώ στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικοί του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI).

Οι αρχές «έθεσαν υπό κράτηση ένα πρόσωπο και δεν έχουν κανέναν λόγο να πιστεύουν» ότι εμπλέκεται κάποιο άλλο άτομο.

Ο κυβερνήτης του Κεντάκι έκανε λόγο για «μια συγκλονιστική τραγωδία». «Είναι απίστευτο που αυτό συνέβη σε μια μικρή, κλειστή κοινότητα όπως την κομητεία Μάρσαλ», πρόσθεσε ο ίδιος.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια