'Εφηβος δολοφόνησε συμμαθητή του σε σχολείο στη Γερμανία

'Εφηβος δολοφόνησε συμμαθητή του σε σχολείο στη Γερμανία Facebook Twitter
EPA/RENE WERNER
0

Ένας 14χρονο αγόρι δολοφονήθηκε με μαχαίρι από 15χρονο συμμαθητή του σε σχολείο στη βορειοδυτική Γερμανία, κοντά στην πόλη Ντόρτμουντ.

Η επίθεση έγινε περίπου στις 8:00 το πρωί τοπική ώρα, στο σχολείο Käthe Kollwitz στην πόλη Lünen.

Ο έφηβος τέθηκε υπό κράτηση λίγη ώρα μετά το έγκλημα, ενώ τα κίνητρά του δεν είναι ακόμα γνωστά. Η Αστυνομία του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας δεν έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό.

Γερμανικά μέσα μεταδίδουν ότι τόσο ο θύτης όσο και το θύμα είναι πολίτες Γερμανίας, όμως το θύμα έφερε και διαβατήριο Καζακστάν.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το σχολείο, έχει περίπου 1.000 μαθητές εκκενώθηκε και παραμένει κλειστό. Βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter από δημοσιογράφο της Bild, δείχνει ομάδα του εγκληματολογικού να ετοιμάζεται να μπεί στο σχολείο για έρευνα.

Η νεανική εγκληματικότητα είναι σοβαρό πρόβλημα στη Βόρεια Ρηνανία - Βεστφαλία. Σύμφωνα με το BBC, το 20% των εγκλημάτων το 2016 διαπράχθηκε από άτομα κάτω των 21 ετών.

Με πληροφορίες από Deutsche Welle

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δικαστής αρνήθηκε να αποσύρει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας σε βάρος του Άλεκ Μπόλντουιν

Διεθνή / Δικαστής αρνήθηκε να αποσύρει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας σε βάρος του Άλεκ Μπόλντουιν

Τον προηγούμενο μήνα, η Χάνα Γκουτιέρες Ριντ, υπεύθυνη για τα όπλα στα γυρίσματα της ταινίας, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών για ανθρωποκτονία εξ αμελεία
NEWSROOM