Λάτρης του σούσι πήγε στην τουαλέτα και έβγαλε ένα γιγαντιαίο σκουλήκι-ταινία από μέσα του

Λάτρης του σούσι πήγε στην τουαλέτα και έβγαλε ένα γιγαντιαίο σκουλήκι-ταινία από μέσα του Facebook Twitter
3

Ένας μανιώδης λάτρης του σούσι πήγε εσπευσμένα στο Κοινοτικό Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο στο Φρέσνο της Καλιφόρνιας μόλις διαπίστωσε πως ένα σκουλήκι-ταινία προσπαθούσε να βγει από το σώμα του την ώρα που βρισκόταν στην τουαλέτα.

Την ιστορία αποκάλυψε ο δρ. Kenny Bahn, ο οποίος εργάζεται στο συγκεκριμένο ιατρικό κέντρο, κατά τη διάρκεια της εκπομπής ιατρικού περιεχομένου, «This Won't Hurt A Bit».

Στο επεισόδιο με τίτλο «Παράσιτα», ο δρ. Bahn δήλωσε ότι ο νεαρός ασθενής, ασιατικής καταγωγής, ισχυρίστηκε ότι είχε διάρροια και αίμα στα κόπρανα πριν πει στους γιατρούς: «Θέλω να με εξετάσετε για σκουλήκια».

Ο ασθενής, ο οποίος δεν κατονομάζεται, ανέφερε ακόμη ότι νόμισε αρχικά πως τα εντόσθιά του βγαίνουν προς τα έξω, κάτι που του έδωσε την εντύπωση ότι πέθαινε.

Στη συνέχεια, όμως, κατάλαβε πως πρόκειται για σκουλήκι και ξεκίνησε να το τραβάει προς τα έξω ώσπου το έβγαλε όλο.

Λάτρης του σούσι πήγε στην τουαλέτα και έβγαλε ένα γιγαντιαίο σκουλήκι-ταινία από μέσα του Facebook Twitter

Ο δρ. Bahn, ωστόσο, δεν είχε πειστεί με τους ισχυρισμούς του ασθενή μέχρις ότου αυτός έβγαλε ένα κομμάτι χαρτί υγείας και του έδειξε το γιγαντιαίο σκουλήκι-ταινία.

Μόλις το ξετύλιξε και το μέτρησε, διαπίστωσε ότι είχε μήκος πάνω από 1,5 μέτρο.

Ο ασθενής συνειδητοποίησε ότι είναι πιθανό να κόλλησε το παράσιτο λόγω της καθημερινής κατανάλωσης σασίμι σολομού.

Γι' αυτό το λόγο ζήτησε από τον γιατρό να υποβληθεί σε θεραπεία προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το σκουλήκι-ταινία έχει αφαιρεθεί πλήρως από το σώμα του.

Ο ίδιος, μάλιστα, φέρεται να δήλωσε στον δρ. Bahn ότι δεν έχει καμία διάθεση να φάει σολομό ποτέ ξανά.

Την ώρα που τα περιστατικά παρασιτικών σκουληκιών αυξάνονται στις δυτικές χώρες, η κατανάλωση σούσι ενέχει κινδύνους για την υγεία λόγω της πιθανής παρουσίας τους στα ψάρια και τα καλαμάρια, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύτηκε τον περασμένο Μάιο στο Βρετανικό Ιατρικό Περιοδικό (BMJ).

Με πληροφορίες από FOX και International Business Times

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και σε νέα φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον διαπιστώνουν photoshop φωτογραφικά πρακτορεία

Διεθνή / Η Κέιτ Μίντλετον έκανε photoshop και σε άλλη φωτογραφία με τα παιδιά της και τη βασίλισσα Ελισάβετ, λένε από το Getty

Μία φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ με τα εγγόνια της, που είχε τραβήξει η Κέιτ Μίντλετον, έχει υποστεί επεξεργασία, σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία
NEWSROOM
Κέιτ Μίντλετον: Η πιο περιζήτητη γυναίκα στον κόσμο εμφανίστηκε για να δώσει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Η πιο πολυσυζητημένη γυναίκα των ημερών εμφανίστηκε για να δώσει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας

Ειδικός στη γλώσσα του σώματος εξηγεί τα μηνύματα που ήθελε να περάσει στο κοινό η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Σιγή ασυρμάτου από το παλάτι για τη δημόσια εμφάνιση της μέλλουσας βασίλισσας
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
Όποιος τρώει ωμό ψάρι, κρέας κλπ. ή έστω και μισοψημένο όπως κάνουν οι αμερικάνοι είναι τρελός. Υπάρχουν παράσιτα που μπορούν να καταλάβουν και να οικειοποιηθούν ολόκληρο το σώμα και κάποια από αυτά να κινηθούν στη συνέχεια μέσω της ροής του αίματος και να κατοικοεδρεύσουν σε ζωτικά όργανα, καρδιά, πνεύμονες, ήπαρ ακόμα και εγκέφαλο. Αν δείτε στο Youtube τι βγάζουν μέσα από κάποιους δεν θα ξανά φάτε τίποτα ωμό, ούτε καν κηπικά. Κανονικά το σούσι θα έπρεπε να απαγορευτεί ως βόμβα για τη δημόσια υγεία.
Noodles for the win λέμε! Οι μακαρονάδες και πάλι μπροστά!Απο κινέζικα μόνο αυτά με λαχανικά ή και με κομμάτια κρέας (όχι ωμό) τρώω συν τίποτα ρύζι και κοτόπουλο. Όλα τα άλλα πέρα απ την γεύση δεν μου γεμίζουν το μάτι, τα σούσι ειδικά δεν τα έχω αγγίξει ποτέ μου. Εντωμεταξύ και στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο πια, έχουν κερδίσει πολύ έδαφος! Είναι της μόδας πια το σούσι.