Φωτιά σε βυτιοφόρο στον Ισθμό

Κλειστός ο Πύργος του Άιφελ λόγω κακοκαιρίας

Κλειστός ο Πύργος του Άιφελ λόγω κακοκαιρίας Facebook Twitter
0

Ο Πύργος του Άιφελ παρέμεινε σήμερα κλειστός για τους επισκέπτες, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, ανακοίνωσε η εταιρία εκμετάλλευσης του πιο διάσημου μνημείου του Παρισιού.

Η δυτική και η βόρεια Γαλλία καθώς και η περιοχή του Παρισιού επλήγησαν σήμερα το πρωί από την καταιγίδα Eleanor, η οποία προκάλεσε πολλές διακοπές ρεύματος και προβλήματα στην αεροπορική κυκλοφορία, ενώ κατευθύνεται τώρα προς το ανατολικό τμήμα της χώρας.

Οι ισχυροί άνεμοι, με ταχύτητες που φθάνουν έως και τα 100 χλμ. την ώρα, οδήγησαν την Εταιρία Εκμετάλλευσης του Πύργου του Άιφελ (SETE) στην απόφαση να μην ανοίξει το μνημείο, το οποίο δέχεται περισσότερους από έξι εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο.

«Για λόγους ασφαλείας, ο πύργος του Άιφελ δεν άνοιξε» σήμερα το πρωί, δήλωσε εκπρόσωπος της SETE. Η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί ανάλογα με το μεσημεριανό μετεωρολογικό δελτίο, πρόσθεσε.

Τα πάρκα, οι δημόσιοι κήποι και τα νεκροταφεία θα παραμείνουν κλειστά καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας, ανακοίνωσε το δημαρχείο του Παρισιού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/AFP

Διεθνή
0

Φωτιά σε βυτιοφόρο στον Ισθμό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γάμος της χρονιάς στη Βρετανία: Παντρεύτηκε ο δισεκατομμυριούχος δούκας του Γουέστμινστερ

Διεθνή / Ο γάμος της χρονιάς στη Βρετανία: Παντρεύτηκε ο δισεκατομμυριούχος δούκας του Γουέστμινστερ

Στενός φίλος του Ουίλιαμ και του Χάρι ο Βρετανός αριστοκράτης Χιου Γκρόσβενορ - Ο δούκας του Σάσεξ δεν παρευρέθηκε στο γάμο για «να μην επισκιάσει τη μεγάλη μέρα του φίλου του»
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αμερικανός 100χρονος βετεράνος έκανε «δεύτερη απόβαση στην Νορμανδία» για να παντρευτεί την 96χρονη αρραβωνιαστικιά του 

Διεθνή / Αμερικανός 100ετών έκανε «δεύτερη απόβαση στην Νορμανδία» για να παντρευτεί την 96χρονη αραβωνιαστικιά του

Ο Αμερικανός βετεράνος Χάρολντ Τέρενς 100 ετών συμμετείχε στην απόβαση της Νορμανδίας στις 6 Ιουνίου του 1944 - Έχει τιμηθεί από τον Εμανουέλ Μακρόν με το μετάλλιο της Λεγεώνας της Τιμής 
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Τουρκία: Ο Ερντογάν υπέγραψε την επιστολή των ΗΠΑ για τα 40 μαχητικά F-16 Block 70

Διεθνή / Τουρκία: Ο Ερντογάν υπέγραψε την επιστολή των ΗΠΑ για τα 40 μαχητικά F-16 Block 70

O Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατάφερε να αποκτήσει τα πολυπόθητα μαχητικά F-16 Block 70, για να αντισταθμίσει, κάπως, την αποβολή της Τουρκίας από το πρόγραμμα για τα μαχητικά F-35
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ