«Αφήστε με ήσυχο»

«Αφήστε με ήσυχο» Facebook Twitter
0

O Ντομινίκ Στρος-Καν παραχώρησε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο περιοδικό Le Point, το οποίο θα κυκλοφορήσει αύριο Πέμπτη. Ο ίδιος φαίνεται να είναι κουρασμένος από τη συνεχή καταδίωξη των ΜΜΕ και ζητάει να τον αφήσουν ήσυχο.


Σε απόσπασμα της συνέντευξης που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του γαλλικού περιοδικού, το πρώην αφεντικό του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, επαναλαμβάνει πως είναι αθώος και ότι «αδίκως» έχει εμπλακεί σε υπόθεση μαστροπείας στη Γαλλία. Ο DSK προσθέτει ότι «οι περιορισμοί που απορρέουν από την αστική αγωγή» εναντίον του στην υπόθεση της καμαριέρας Ναφισάτου Ντιαλό «τον εμποδίζουν να πει την αλήθεια».

«Δεν έχω δημόσιες ευθύνες, δεν είμαι πλέον υποψήφιος.» δηλώνει χαρακτηριστικά και προσθέτει «Δεν έχω ποτέ καταδικασθεί, ούτε σε αυτήν εδώ τη χώρα, ούτε σε καμία άλλη. Κατά συνέπεια, τίποτε δεν δικαιολογεί το γεγονός ότι έχω γίνει στόχος καταδίωξης των μέσων ενημέρωσης, η οποία ορισμένες ημέρες μοιάζει με ανθρωποκυνηγητό».

Σε ότι αφορά την υπόθεση του ξενοδοχείου Κάρλτον της Λιλ, στο πλαίσιο της οποίας κατηγορείται για μαστροπεία, επαναλαμβάνει ότι «δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του στο ξενοδοχείο αυτό», ακολουθώντας σταθερά την υπερασπιστική του γραμμή.

«Η αλήθεια είναι ότι ένας φίλος μου οργάνωνε βραδιές στις οποίες έχω συμμετάσχει...Έχω πει και επαναλαμβάνω ότι αγνοούσα ότι ορισμένες γυναίκες πληρώνονταν για να παρίστανται», συμπλήρωσε ο «άτακτος» κ. Καν.


«Αφήστε με ήσυχο» Facebook Twitter

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Φωτογραφία των τριών φίλων στο στεγνό ποτάμι - Μέσα σε μία ώρα είχαν παρασυρθεί αγκαλιασμένοι

Διεθνή / Ιταλία: Φωτογραφία των τριών φίλων στο στεγνό ποτάμι - Μέσα σε μία ώρα είχαν παρασυρθεί αγκαλιασμένοι

Τι συνέβη από τις 13:05 έως τις 14:02 - Φωτογραφία - ντοκουμέντο δείχνει τους τρεις φίλους να περπατούν σε στεγνό έδαφος λίγο πριν παρασυρθούν - Αγνοείται ακόμα ο 25χρονος
NEWSROOM