O εφιάλτης των ξενοδοχείων - Καθάριζαν με τη βούρτσα τουαλέτας τα σκεύη και τα κύπελλα

O εφιάλτης των ξενοδοχείων - Καθάριζαν με τη βούρτσα τουαλέτας τα σκεύη και τα κύπελλα Facebook Twitter
1

Σοκ έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες που έρχονται στο φως σχετικά με τις συνθήκες υγιεινής σε πολυτελή ξενοδοχεία στην Κίνα.

Τρία διάσημα κινεζικά ξενοδοχεία φέρονται να έχουν παραβιάσει βασικά πρότυπα υγιεινής αφού το προσωπικό τους απαθανατίστηκε από κρυφές κάμερες να καθαρίζει με την ίδια βούρτσα τους νεροχύτες του μπάνιου, τα κύπελλα και την τουαλέτα.

Τα τρία ξενοδοχεία στο Πεκίνο - Sheraton, Shangri-La και Kempinski - βρέθηκαν να παραβιάζουν τους κανόνες καθώς οι εποπτικές αρχές κλήθηκαν να διαπιστώσουν αν τα βίντεο που κυκλοφόρησαν από κινεζικά μίντια ήταν αυθεντικά - και δυστυχώς ήταν!

Οι αρχές έχουν προειδοποιήσει τις διευθύνσεις των ξενοδοχείων πως δεν θα πρέπει να υπάρξει άλλο παρόμοιο κρούσμα και πως θα πρέπει να είναι αυστηρότεροι οι κανόνες.

Τα βίντεο φέρεται να τράβηξε δημοσιογράφος ο οποίος εργάστηκε μυστικά στα ξενοδοχεία ενώ οι πληροφορίες του Business Insider αναφέρουν πως εκτός από επίπληξη, στα ξενοδοχεία υπεβλήθη και πρόστιμο.

Σε ένα από τα βίντεο εμφανίζονται υπάλληλοι να καθαρίζουν τα κύπελλα σε ένα δωμάτιο του πελάτη με μια βούρτσα τουαλέτας. Στη συνέχεια, το προσωπικό προχώρησε στην πλύση των πετσετών με νερό τουαλέτας πριν τις αφήσει στο πάτωμα.

Σε ένα άλλο βίντεο, το προσωπικό προχώρησε στον καθαρισμό της τουαλέτας με την ίδια βούρτσα που χρησιμοποιούσαν για να πλένουν και να σκουπίζουν τα σκεύη του δωματίου.

Τα ξενοδοχεία έχουν ζητήσει συγγνώμη για όσα οι κάμερες κατέγραψαν και δεσμεύθηκαν να αναθεωρήσουν τους κανόνες υγιεινής και να να κάνουν κατάλληλες συστάσεις και επανεκπαίδευση σε όλο το προσωπικό.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρίσι: Απετράπη σχέδιο τρομοκρατικής επίθεσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Συνελήφθη 18χρονος

Διεθνή / Παρίσι: Απετράπη σχέδιο τρομοκρατικής επίθεσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Συνελήφθη 18χρονος

Αυτή είναι «η πρώτη σχεδιαζόμενη επίθεση εναντίον των Ολυμπιακών Αγώνων (26 Ιουλίου-11 Αυγούστου) που αποτράπηκε» από τις γαλλικές αρχές και η τρίτη συνολικά από τις αρχές του έτους
NEWSROOM
Πόσο άλλαξε το επίπεδο ζωης στις χώρες της Ευρώπης τα τελευταια 20 χρόνια- Η προβληματικη θεση της Ελλάδας

Διεθνή / Πόσο άλλαξε το επίπεδο ζωής στις χώρες της Ευρώπης την περίοδο 2007-2019- Η προβληματική θέση της Ελλάδας

Η εξέλιξη των εισοδημάτων και του επιπέδου διαβίωσης σε Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Γαλλία, Σουηδία, Πορτογαλία, ΗΠΑ και ακόμη επτά χώρες - Πώς άλλαξε το οικονομικό status των Ελλήνων λόγω των τριών μνημονίων
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Oı νικητές του Βραβείου Ζαχάρωφ καλούν τους Ευρωπαίους να ψηφίσουν και να υπερασπιστούν τη δημοκρατία

Ευρωεκλογές 2024 / Ευρωεκλογές 2024: Oı νικητές του Βραβείου Ζαχάρωφ καλούν τους Ευρωπαίους να ψηφίσουν και να υπερασπιστούν τη δημοκρατία

Σε βίντεο οι πρόσφατοι νικητές του Βραβείου Ζαχάρωφ για την Ελευθερία της Σκέψης στέλνουν το μήνυμά τους στους πολίτες της ΕΕ, ενόψει των Ευρωεκλογών
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Αυτοί δεν τους παραβίασαν τους κανόνες, τους ξέσκισαν, τους εξαφάνισαν τελείως! Στο σπίτι τους έτσι κάνουν; Και τη βγάλανε μόνο με επίπληξη και πρόστιμο; Φυλακή έπρεπε να πάνε ή σε κανένα τρελάδικο γιατί είναι επικίνδυνοι. Οι πελάτες θα έπρεπε να κινηθούν νομικά και οι ίδιοι να τα κλείσουνε.