ΑΠΟΨΕΙΣ

Κύπρος: Σε εξέλιξη οι έρευνες για την έκρηξη στο αυτοκίνητο της μητέρας του δημάρχου Πάφου

Κύπρος: Σε εξέλιξη οι έρευνες για την έκρηξη στο αυτοκίνητο της μητέρας του δημάρχου Πάφου Facebook Twitter
0

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε τα ξημερώματα των Χριστουγέννων στο αυτοκίνητο της μητέρας του δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος.

Εντός της ημέρας, ο κ. Φαίδωνος θα μεταβεί στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου για να δώσει κατάθεση.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο δήμαρχος Πάφου απέδωσε την βομβιστική επίθεση σε άτομα που ενέχονται σε κυκλώματα που δραστηριοποιούνται σε έξι τομείς για τους οποίους ο ίδιος προέβη σε παραστάσεις και καταγγελίες.

Μάλιστα, κάλεσε τη συντεταγμένη πολιτεία να κινηθεί άμεσα αφού την δράση κατά ενός Δημάρχου, όπως είπε, μπορεί αύριο να ακολουθήσει δράση των κυκλωμάτων αυτών κατά άλλων θεσμικών φορέων.

Στο μεταξύ, με οδηγίες του Αρχηγού της Αστυνομίας γίνεται αξιολόγηση κινδύνου για λήψη πρόσθετων μέτρων ασφαλείας για το δήμαρχο Πάφου.

Την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο όχημα της μητέρας του κ. Φαίδωνος καταδίκασε το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου και το προσωπικό του Δήμου.

Σε ανακοίνωση εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στο δήμαρχο και την οικογένειά του και καλούν τις αρμόδιες Αρχές να εξιχνιάσουν το ταχύτερο την υπόθεση και να οδηγήσουν τους ενόχους ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Εξάλλου, με ανακοίνωση το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου καταδικάζει κάθε προσπάθεια εκφοβισμού από οπουδήποτε κι προέρχεται.

Επίσης, καλεί τις Αρχές «να εντείνουν τις προσπάθειές τους για πάταξη της διαπλοκής και της διαφθοράς και να λάβουν τα αναγκαία μέτρα για διασφάλιση της ασφάλειας των πολιτών».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και Φιλελεύθερο

Διεθνή
0

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Σκάνδαλο με πρωταγωνιστές τον δήμαρχο της πόλης των swingers και εγγαστρίμυθο μέντιουμ

Διεθνή / Γαλλία: Σκάνδαλο με πρωταγωνιστές τον δήμαρχο της πόλης των swingers και εγγαστρίμυθο μέντιουμ

Προφυλακίστηκαν ο 55χρονος δήμαρχος για διαφθορά και η 44χρονη για απάτη - Δημοτική σύμβουλος από το ακροδεξιό κόμμα της Μαρίν Λεπέν καλεί τον κεντροδεξιό δήμαρχο να παραιτηθεί
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κριστιάν Καρεμπέ: «Δύο μέλη της οικογένειάς μου δολοφονήθηκαν στη Νέα Καληδονία»

Διεθνή / Κριστιάν Καρεμπέ: «Δύο μέλη της οικογένειάς μου δολοφονήθηκαν στη Νέα Καληδονία»

«Έχασα μέλη της οικογένειάς μου, γι' αυτό και παρέμεινα σιωπηλός, επειδή βρίσκομαι σε πένθος μιας και δύο άνθρωποι της οικογένειάς μου σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς στο κεφάλι»
NEWSROOM
Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Διεθνή / Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Ο Ερντογάν έπλεξε το εγκώμιο του Μεντερές ανθρώπου που άνοιξε την πόρτα για την επαναφορά του ισλαμισμού στην Τουρκία και επιτέθηκε εναντίον του κοσμικού Γκιουρσέλ που τον ανέτρεψε
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Αγάλματα του Δία και της Αφροδίτης ηλικίας 2.000 ετών ανακαλύφθηκαν στην Άσπενδο της Μικράς Ασίας

Αρχαιολογία & Ιστορία / Αγάλματα του Δία και της Αφροδίτης ηλικίας 2.000 ετών ανακαλύφθηκαν στην Άσπενδο της Μικράς Ασίας

Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, Μεχμέτ Νούρι Ερσόι ανακοίνωσε ότι δύο αγάλματα που απεικονίζουν τον Δία και την Αφροδίτη ανακαλύφθηκαν στην Άσπενδο
NEWSROOM