30χρονος DJ σκοτώθηκε σε φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής - Κατέρρευσε η σκηνή την ώρα που έπαιζε (ΒΙΝΤΕΟ)

30χρονος DJ σκοτώθηκε σε φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής - Κατέρρευσε η σκηνή την ώρα που έπαιζε (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter
O άτυχος DJ Kaleb Freitas
0

Ένας 30χρονος άντρας σκοτώθηκε και τρεις ακόμη τραυματίστηκαν το απόγευμα της Κυριακής όταν κατέρρευσε τμήμα της σκηνής κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής «Atmosphere» στο Esteio της Βραζιλίας.

Θεατές που μαγνητοσκοπούσαν το φεστιβάλ, κατέγραψαν τη στιγμή που κατέρρευσε η μεταλλική κατασκευή, η οποία ήταν τοποθετημένη πάνω από τη σκηνή, την ώρα μάλιστα που στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι.

Ο DJ Kaleb Freitas που βρισκόταν πίσω από τα decks, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι αλλά εξέπνευσε λίγο μετά. Τρεις ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα για να εξακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν στην τραγωδία, αλλά και για να διαπιστώσουν γιατί το φεστιβάλ διεξήχθη κανονικά ενώ υπήρχαν επαναλαμβανόμενες προειδοποιήσεις για έντονα καιρικά φαινόμενα. 

Την ώρα του ατυχήματος βρίσκονταν στο χώρο του φεστιβάλ περίπου 5.000 θεατές.

Σε ανακοίνωσή του το φεστιβάλ αναφέρει: «Θέτουμε σε προτεραιότητα την ασφάλεια των θεατών, τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και παίρνοντας τις απαραίτητες άδειες από τις τοπικές αρχές. Θα ενημερώσουμε το κοινό μας για όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για να αποκαλύψουμε την αλήθεια γύρω απ' όσα συνέβησαν. Λυπούμαστε πολύ, χάσαμε έναν φίλο, έναν καλλιτέχνη. Η προτεραιότητά μας είναι να συμπαρασταθούμε στους τραυματίες και τις οικογένειές τους. Ευχαριστούμε τις αρχές και το τμήμα της Πυροσβεστικής για τη βοήθειά τους».

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Διεθνή / Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Το ελικόπτερο με τον Εμπραχίμ Ραΐσι και τον Ιρανό ΥΠΕΞ συνετρίβη κοντά σε ορυχείο – Τεράστια κινητοποίηση για τον εντοπισμό τους με τη συμμετοχή του στρατού
NEWSROOM