Απεργία την Πρωτομαγιά

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας σε χριστιανική εκκλησία του Πακιστάν

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας σε χριστιανική εκκλησία του Πακιστάν Facebook Twitter
0

Την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας σε χριστιανική εκκλησία στην Κουέτα του νοτιοδυτικού Πακιστάν που στοίχισε τη ζωή σε 8 ανθρώπους και προκάλεσε τον τραυματισμό τουλάχιστον 16 ακόη, ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος σύμφωνα με ανακοίνωση του πρακτορείου ειδήσεων της οργάνωσης Αmaq.

Η ίδια ανακοίνωση αναφέρει ότι δύο καμικάζι του Ισλαμικού Κράτους πραγματοποίησαν την επίθεση χωρίς όμως να δίνει στοιχεία που να στηρίζουν τον συγκεκριμένο ισχυρισμό.

Ο Αμπντούλ Ραζάκ Σέμα, ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας στην Κουέτα, πρωτεύουσα της πολύ ασταθούς επαρχίας Μπαλουτσιστάν, διευκρίνισε ότι οι δύο βομβιστές αυτοκτονίας εισέβαλαν στην τοπική Εκκλησία των Μεθοδιστών την ώρα που η κυριακάτικη λειτουργία είχε μόλις αρχίσει.

Σύμφωνα με αξιωματούχους, οι δράστες φορούσαν γιλέκα με εκρηκτικά και άνοιξαν πυρ εναντίον των πιστών μέσα στην εκκλησία.

Συνήθως, περίπου 250 πιστοί παρακολουθούν τη λειτουργία της Κυριακής αλλά την περίοδο των Χριστουγέννων, πολλοί περισσότεροι πιστοί προσέρχονται.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ