Απεργία την Πρωτομαγιά

«Παρακαλάω να τελειώσει το μαρτύριο», λέει η 19χρονη Ειρήνη που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ

«Παρακαλάω να τελειώσει το μαρτύριο», λέει η 19χρονη Ειρήνη που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ Facebook Twitter
0

Για τις δύσκολες ώρες που περνά στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ, η 19χρονη Ειρήνη που συνελήφθη με 2,5 κιλά κοκαΐνης, μιλά στον Alpha o καθολικός ιερέας Τζον Γουόδερσπουν που την επισκέφθηκε στη φυλακή.

Όπως λέει, η νεαρή κοπέλα προσεύχεται για να τελειώσει το μαρτύριο της.

Έχει περάσει ένας μήνας από τη σύλληψη της 19χρονης στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ και ο καθολικός ιερέας ο οποίος είναι ο μοναδικός άνθρωπος που την συνάντησε στη φυλακή λέει:

«Προετοιμάζεται για τη δίκη της, κάτι πολύ σημαντικό για τον οποιονδήποτε. Και είναι ευγνώμων προς τα ΜΜΕ και τον κόσμο στην Ελλάδα, που την υποστηρίζουν και ενδιαφέρονται για εκείνη».

 «Πήρα κάποια λεξικά, τα οποία της έδωσα και ορισμένα βιβλία για να διαβάζει. Την ενθάρρυνα να μελετήσει, να βελτιώσει τα Αγγλικά της. Τα Αγγλικά της είναι εντάξει, αλλά καλό θα ήταν να τα βελτιώσει», αναφέρει.

«Προσπάθησα να της εξηγήσω τι θα γίνει τους επόμενους μήνες. Την ενθάρρυνα να προετοιμαστεί για την υπόθεσή της. Ο δικηγόρος της στην Ελλάδα επίσης εργάζεται πάνω σε αυτό και κανονίζει ώστε να τη βοηθήσει να βρει μια ομάδα δικηγόρων στο Χονγκ Κονγκ», προσθέτει.

«Την έχω δει δύο φορές. Η τελευταία φορά ήταν την προηγούμενη Δευτέρα και την είδα πιο δυνατή σε σύγκριση με την πρώτη φορά. Την πρώτη φορά που την είδα, ήταν κάπως στενοχωρημένη, πράγμα κατανοητό».

 
Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ