H Μις Ιράκ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα με την οικογένειά της μετά τη selfie με τη Μις Ισραήλ

H Μις Ιράκ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα με την οικογένειά της μετά τη selfie με τη Μις Ισραήλ Facebook Twitter
Φωτό: Instagram
1

Απειλές δέχθηκαν οι βασίλισσες της ομορφιάς του Ιρακ και του Ισραήλ μετά τη δημοσίευση σέλφι φωτογραφιών στο Instagram, στέλνοντας μηνύματα ελπίδας και ειρήνης.

Η οικογένεια της ιρακινής διαγωνιζόμενης στα καλλιστεία Miss Universe αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα, μετά από απειλές για τη ζωή τους, για τη δημοσίευση φωτογραφιών στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης με την Μις Ισραήλ και για το μόντελινγκ της Μις Ιράκ με μπικίνι.

Η Μις Ιράκ, Σάρα Ιντάν, ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες και η υπόλοιπη οικογένειά της έφυγε από το Ιράκ, ανέφερε η Μις Ισραήλ, Αντάρ Γκάντελσμαν, στο Hadashot Νews. Η Γκάντελσμαν είπε ότι έχει κρατήσει επαφή με την Ιντάν από το διαγωνισμό και ότι οι δύο γυναίκες έχουν αποκτήσει μία ιδιαίτερη σχέση.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού στο Τόκιο το Νοέμβριο, οι δύο γυναίκες ανέβασαν φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Η Ιντάν σχολιάζει κάτω από τη φωτογραφία: «Ειρήνη και αγάπη από τη Μις Ιράκ και τη Μις Ισραήλ»

Get to know, this is Miss Iraq and she's amazing❤️

A post shared by Miss Universe Israel?? (@adar_gandelsman) on

Η Μις Ισραήλ ανέφερε ότι η Ιντάν δεν έχει μετανιώσει για τη δημοσίευση των φωτογραφιών.

«Το έκανε για να καταλάβει ο κόσμος ότι είναι δυνατό να ζήσουμε μαζί» είπε. «Προκειμένου ο κόσμος να δει ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε και, στην τελική ότι είμαστε και οι δύο άνθρωποι» πρόσθεσε.

Η Ιντάν δεν αφαίρεσε τη φωτογραφία από το λογαριασμό της στο Instagram.

Σύμφωνα με τους Times of Israel, τον προηγούμενο μήνα υπερασπίστηκε τη φωτογραφία με ένα ποστ στα Αραβικά στο Instagram γράφοντας: «Θέλω να τονίσω ότι ο σκοπός της φωτογραφίας ήταν απλά και μόνο για να εκφράσω την ελπίδα και την επιθυμία για ειρήνη ανάμεσα στις δύο χώρες». Ανέφερε ότι η φωτογραφία δεν είχε σκοπό να δείξει υποστήριξη στην ισραηλινή κυβέρνηση και απολογήθηκε αν ήταν επιβλαβής στην Παλαιστινιακή υπόθεση.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

KATY PERRY RUBY ROSE ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

Διεθνή / Katy Perry: Η αστυνομία ερευνά τις καταγγελίες της Ruby Rose για σεξουαλική κακοποίηση σε νυχτερινό μαγαζί

Εκπρόσωπος της Perry αρνείται τις κατηγορίες, τις οποίες δημοσίευσε η Rose στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηρίζοντάς τες «επικίνδυνα και απερίσκεπτα ψέματα»
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΙ ΝΤΙ ΒΑΝΣ ΠΑΠΑΣ ΛΕΩΝ ΗΠΑ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Τζέι Ντι Βανς: «Ο Πάπας πρέπει να είναι πιο προσεκτικός όταν μιλά για ζητήματα θεολογίας»

Ο Βανς, ο οποίος είναι καθολικός, άσκησε κριτική στον ποντίφικα για τις τοποθετήσεις του σχετικά με τον πόλεμο, υποστηρίζοντας ότι δεν ανταποκρίνονται στη «σωστή» θεολογική προσέγγιση
THE LIFO TEAM
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Διεθνή / Το νέο σύστημα εισόδου-εξόδου στην ΕΕ προκαλεί καθυστερήσεις έως και τριών ωρών

«Η κατάσταση τις επόμενες εβδομάδες και ιδιαίτερα τους μήνες αιχμής του καλοκαιριού θα είναι απλώς μη διαχειρίσιμη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο διευθυντής του ευρωπαϊκού τμήματος του Διεθνούς Συμβουλίου Αεροδρομίων
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ

Διεθνή / Το Ιράν απειλεί να αποκλείσει την Ερυθρά Θάλασσα και τον Περσικό Κόλπο αν συνεχιστεί ο αμερικανικός αποκλεισμός

Παρότι η Τεχεράνη δεν διαθέτει ακτογραμμή στην Ερυθρά Θάλασσα, θεωρείται ότι μπορεί να ασκήσει επιρροή στην περιοχή μέσω των συμμάχων της στην Υεμένη, των ανταρτών Χούθι
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια