Η Εθνική Ένωση Όπλων τάσσεται υπέρ του Ρόμνεϊ

Η Εθνική Ένωση Όπλων τάσσεται υπέρ του Ρόμνεϊ Facebook Twitter
0

Η Εθνική Ένωση Όπλων (National Rifle Association, NRA), το πιο ισχυρό λόμπι υπέρ της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε χθες Πέμπτη ότι θα υποστηρίζει τον Μιτ Ρόμνεϊ στην κούρσα για το Λευκό Οίκο.

«Είμαι υπερήφανος που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά μου και, όταν θα είμαι πρόεδρος, θα κάνω ό,τι μπορώ για να υπερασπιστώ και να προστατεύσω το δικαίωμα των Αμερικανών που σέβονται το νόμο να έχουν και να φέρουν όπλα», απάντησε ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος, Μιτ Ρόμνεϊ, την επομένη του τηλεοπτικού ντιμπέιτ με τον Μπαράκ Ομπάμα.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, ο Κρις Κοξ της NRA τόνισε από την πλευρά του πως είναι σημαντικό να υπάρχει «στο Λευκό Οίκο ένας φίλος της Δεύτερης Τροπολογίας και της κυνηγετικής παράδοσής μας».

«Σήμερα ζούμε σε μια Αμερική που κυβερνάται από ένα πρόεδρο που περιγελά τις αξίες μας, που υποτιμά την πίστη μας και απειλείται από την ελευθερία μας», πρόσθεσε ο Κοξ σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Φίσερβιλ της Βιρτζίνια, όπου ο Μιτ Ρόμνεϊ και ο συνυποψήφιός του Πολ Ράιαν είχαν μια συνάντηση.

«Εκ μέρους τεσσάρων εκατομμυρίων ανδρών και γυναικών μελών της NRA και των δεκάδων εκατομμυρίων φίλων της NRA, είναι τιμή μου να ανακοινώσω την υποστήριξη της NRA προς τον Μιτ Ρόμνεϊ και τον Πολ Ράιαν» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντινούπολη: «Ίσως δεν χρειαστεί συνάντηση με Πούτιν», λέει ο Ζελένσκι - «Έτοιμοι για συμβιβασμούς» δηλώνουν οι Ρώσοι

Διεθνή / «Ίσως δεν χρειαστεί συνάντηση με Πούτιν», λέει ο Ζελένσκι - «Έτοιμοι για συμβιβασμούς» δηλώνουν οι Ρώσοι

«Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε πιθανούς συμβιβασμούς και να τους συζητήσουμε» είπε ο Βλαντιμίρ Μεντίνσκι - Ο Ζελένσκι κατηγόρησε τους Ρώσους για ασέβεια
LIFO NEWSROOM
Ο Ζελένσκι στέλνει τον υπουργό Άμυνας στην Κωνσταντινούπολη – Κατηγορεί τη Ρωσία ότι δεν θέλει ειρήνη

Διεθνή / Ο Ζελένσκι στέλνει τον υπουργό Άμυνας στην Κωνσταντινούπολη – Κατηγορεί τη Ρωσία ότι δεν θέλει ειρήνη

Οι συνομιλίες στην Κωνσταντινούπολη ξεκινούν σε κλίμα δυσπιστίας και χαμηλών προσδοκιών, με τις πραγματικές εξελίξεις να εξαρτώνται από την πολιτική βούληση των δύο προέδρων που παραμένουν εκτός τραπεζιού: του Πούτιν και του Τραμπ
LIFO NEWSROOM