Χριστόφιας : «Όχι στη διάσωση με τους όρους της Τρόικα»

Χριστόφιας : «Όχι στη διάσωση με τους όρους της Τρόικα» Facebook Twitter
1

Όχι σε διάσωση με τους όρους της Τρόικα είναι το μήνυμα που στέλνει στην Ε.Ε. ο πρόεδρος της Κύπρου Δημήτρης Χριστόφιας. Ο κ. Χριστόφιας μιλώντας στη ΝΕΤ, δήλωσε αντίθετος σε σχέδιο με τους υπάρχοντες όρους των δανειστών και τόνισε ότι η Κύπρος δεν θα υπογράψει συμφωνία που θα περιλαμβάνει  πώληση κερδοφόρων εταιριών ή κατάργηση των μισθολογικών αυξήσεων που συνδέονται με τον πληθωρισμό.

Κατηγορηματικά αντίθετος εμφανίστηκε και με την κατάργηση του 13ου μισθού. Δεν έκλεισε πάντως τελείως την πόρτα στην Τρόικα, αφού όπως είπε, της δίνονται αντιπροτάσεις.

 «Αυτό που έγινε με τις τράπεζες είναι έγκλημα και δεν φταίνε οι πολίτες», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ο οποίος χθες κατά την επίσκεψη του στον Κάρολο Παπούλια, είχε πει χαρακτηριστικά: «Δεν θέλουμε να περάσουμε, αυτά που περνάτε εσείς.»

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

O κατεξοχήν αναξιόπιστος Έντι Ράμα

LiFO politics / O κατεξοχήν αναξιόπιστος Έντι Ράμα

Ο πρέσβης ε.τ. Αλέξανδρος Μαλλιάς μιλάει στη Βασιλική Σιούτη για την αδυναμία της Ελλάδας να πείσει την ΕΕ να ασχοληθεί με την καταπάτηση των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία και δηλώνει ότι η χώρα θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα για την Συμφωνία των Πρεσπών, «αν υπήρχε διάθεση από τους τότε διαπραγματευτές για μία ευρύτερη στήριξη στη Βουλή».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια