Τουρίστες φωτογραφήθηκαν με γυμνά οπίσθια έξω από ναό στη Μπανγκόκ και συνελήφθησαν

Τουρίστες φωτογραφήθηκαν με γυμνά οπίσθια έξω από ναό στη Μπανγκόκ και συνελήφθησαν Facebook Twitter
1

Δύο Αμερικανοί τουρίστες εξόργισαν τις αρχές στην Ταϊλάνδη, όταν φωτογραφήθηκαν με γυμνά τα οπίσθιά τους έξω από τον Ναό της Αυγής (Wat Arun) και δημοσίευσαν την εικόνα στο Instagram και το Twitter.

Το παντρεμένο ομόφυλο ζευγάρι από το Σαν Ντιέγκο, οι 38χρονοι Joseph και Travis Dasilva συνελήφθησαν την Τρίτη, στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ, καθώς ετοιμάζονταν να φύγουν από τη χώρα. Οι αρχές είχαν προσθέσει τα ονόματά τους σε μία λίστα ατόμων υπό παρακολούθηση, μόλις είδαν την ανάρτηση στα social media.

Η Ταϊλάνδη έχει πολύ αυστηρούς νόμους σχετικά με συμπεριφορές που θεωρούνται ασεβείς και προσβλητικές απέναντι στη βουδιστική θρησκεία.

Τουρίστες φωτογραφήθηκαν με γυμνά οπίσθια έξω από ναό στη Μπανγκόκ και συνελήφθησαν Facebook Twitter
Φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία μετανάστευσης της Ταϊλάνδης.

Οι αρµόδιες αρχές µετανάστευσης δήλωσαν στο BBC πως θα επιβληθεί πρόστιμο στο ζευγάρι και στη συνέχεια θα απελαθεί. Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της μεταναστευτικής αστυνομίας, Choengron Rimpadee, είπε πως «όταν απαγγελθούν οι κατηγορίες, η αστυνομία θα ανακαλέσει τη βίζα τους και θα προωθήσει την απέλασή τους. Επίσης, θα μπουν σε μαύρη λίστα και δεν θα μπορούν να επιστρέψουν στην Ταϊλάνδη».

Τουρίστες φωτογραφήθηκαν με γυμνά οπίσθια έξω από ναό στη Μπανγκόκ και συνελήφθησαν Facebook Twitter

Ο ίδιος εξήγησε πως οι δύο άντρες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για να τους απαγγελθεί κατηγορία για προσβολή της δημόσιας αιδούς, που επιφέρει πρόστιμο έως 153 δολάρια.

Ωστόσο, άλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι σε δηλώσεις τους έκαναν λόγο για πιο σοβαρές κατηγορίες, που μπορεί να προβλέπουν ακόμη και φυλάκιση.

Σημειώνεται πως το ζευγάρι έχει δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες του με γυμνά οπίσθια, σε διάσημες τοποθεσίες ανά τον κόσμο, και διατηρούσε τον λογαριασμό Travelling_Butts στο Instagram. Η αρχική σελίδα τους απενεργοποιήθηκε, ενώ φαίνεται πως έχει ήδη ανοίξει μία καινούρια.

#travelingbutts at temple (decent version) #controversialart #controversialartist

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Traveling Butts (@travelling_butts) στις

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ