Κόρη αστυνομικού απ' τη Λέσβο το 19χρονο μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ

Κόρη αστυνομικού απ' τη Λέσβο το 19χρονο μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ Facebook Twitter
4

Κόρη αστυνομικού απ' τη Λέσβο είναι η 19χρονη που συνελήφθη τη Δευτέρα στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ έχοντας στις αποσκευές της 2,6 κιλά κοκαΐνη.

Την πληροφορία μεταδίδει το Lesvos News το οποίο αναφέρει πως όλοι μιλούν για ένα πολύ ήσυχο κορίτσι, κόρη ενός από τους πιο συνεπείς και έντιμους αστυνομικούς της Λέσβου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο πατέρας είναι συγκλονισμένος από την είδηση και προσπαθεί να βρει τρόπο για να βοηθήσει την κόρη του.

H 19χρονη που δηλώνει μοντέλο στο επάγγελμα αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης καθώς και πρόστιμο 5 εκατομμυρίων δολαρίων. Δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν η 19χρονη γνώριζε τι μετέφερε στις αποσκευές της καθώς υπάρχουν εκτιμήσεις να ήταν θύμα σπείρας διακίνησης.

Η νεαρή κοπέλα είχε φτάσει στο Χονγκ Κονγκ από την Αιθιοπία, έχοντας κρυμμένη την ποσότητα ναρκωτικών σε μυστική θήκη στην τσάντα της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της South China Morning Post πρόκειται για την τέταρτη γυναίκα που συλλαμβάνεται στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ για ναρκωτικά μέσα σε μια εβδομάδα.

Σύμφωνα με ασιατικά ΜΜΕ, το δικαστήριο αρνήθηκε να ορίσει εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερη ενώ η εκδίκαση της υπόθεσής της ορίστηκε για τις 14 Φεβρουαρίου του 2018,

 
Διεθνή
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και σε νέα φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον διαπιστώνουν photoshop φωτογραφικά πρακτορεία

Διεθνή / Η Κέιτ Μίντλετον έκανε photoshop και σε άλλη φωτογραφία με τα παιδιά της και τη βασίλισσα Ελισάβετ, λένε από το Getty

Μία φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ με τα εγγόνια της, που είχε τραβήξει η Κέιτ Μίντλετον, έχει υποστεί επεξεργασία, σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία
NEWSROOM
Κέιτ Μίντλετον: Η πιο περιζήτητη γυναίκα στον κόσμο εμφανίστηκε για να δώσει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Η πιο πολυσυζητημένη γυναίκα των ημερών εμφανίστηκε για να δώσει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας

Ειδικός στη γλώσσα του σώματος εξηγεί τα μηνύματα που ήθελε να περάσει στο κοινό η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Σιγή ασυρμάτου από το παλάτι για τη δημόσια εμφάνιση της μέλλουσας βασίλισσας
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Είχα δει σε εκπομπή του National Geographic ή History (ή κάτι παρόμοιο), ότι πολλοί επιβάτες πέφτουν θύματα διακίνησης ναρκωτικών. Οι πραγματικοί διακινητές "χώνουν" τα ναρκωτικά σε κρυφά σημεία εν αγνοία του επιβάτη, ο επιβάτης παίρνει την πτήση και αν είναι "τυχερός" περνάει τον έλεγχο και ο παραλήπτης βρίσκει τρόπο να πάρει την βαλίτσα (συνήθως κλοπή). Αν είναι "άτυχος" ο/η επιβάτης, τότε το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ιδιαίτερα άσχημο, ανάλογα την χώρα.Αν πρόκειται για θύμα, τότε δυστυχώς έπεσε σε ένα απ' τα χειρότερα κράτη για να την πατήσεις και με λίγα λόγια ίσως να καταστράφηκε η ζωή της από ένα αθώο ταξίδι.Αν είναι όντως διακινήτρια, να υποστεί το πλήρες μέγεθος των συνεπειών.
χμμ Δηλαδή ξύπνησε μια μέρα το πρωί και είπε "βαριέμαι ας πεταχτώ μέχρι την Αιθιοπία!" και απο εκεί μετά είπε " μωρέ δε πάω και Χονγκ Κονγκ! ευκαιρία είναι!" ετσι τυχαία όλα αυτά?!
Η αλήθεια είναι πως τα συγκεκριμένα ταξίδια είναι λίγο ύποπτα, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι τέτοιες περιπτώσεις διακίνησης υπάρχουν.
Εαν διαβασεις τα πρωτα ρεπορταζ, αναφερουν οτι το σακιδιο της ειχε κρυφες θηκες. Αυτο θελει χρονο για να γινει.Να ξηλωθει,να μπουν τα ναρκωτικα και να ξαναραφει το σακιδιο.Σημαινει οτι καποιος πρεπει να ειχε το σακιδιο της για καποιες ωρες. Θα μπορουσε να ισχυριστει οτι αγορασε το σακιδιο η' το δανειστηκε, αλλα 2,5 κιλα επιπλεον βαρος σιγουρα δεν περνανε απαρατηρητα....