Ισπανία: Οργή για το βίντεο που δείχνει πεζοπόρους να ρίχνουν σε γκρεμό αγριογούρουνο

Ισπανία: Οργή για το βίντεο που δείχνει πεζοπόρους να ρίχνουν σε γκρεμό αγριογούρουνο Facebook Twitter
3

Οργή έχει προκαλέσει ένα βίντεο που δείχνει πεζοπόρους να ρίχνουν στο γκρεμό ένα αγριογούρουνο.

Η αστυνομία  της Ισπανίας αναζητά την ομάδα πεζοπόρων που πρωταγωνιστεί στις εικόνες οι οποίες έχουν προκαλέσει αποτροπιασμό.


Οι αξιωματικοί έκαναν δημόσια έκκληση για πληροφορίες σχετικά με την ομάδα των επτά ανθρώπων που έχουν στριμώξει στην άκρη του γκρεμού το ζώο και με τα μπαστούνια τους το αναγκάζουν να πέσει στα βράχια.


Το βίντεο είναι τραβηγμένο σε ένα δημοφιλές μονοπάτι πεζοπορίας γνωστό ως «Cares Trail» στη διάσημη οροσειρά της Ισπανίας Picos de Europa.


Ένας από τους πεζοπόρους φωνάζει: «Λίγο ακόμη και θα πέσει», καθώς ένας άλλος χτυπά το ζώο με ένα ραβδί. Όταν το ζώο πέφτει στο γκρεμό ακούγονται επιφωνήματα.

Ο Fernando Nava, σύμβουλος του τοπικού δημαρχείου Cabrales, δήλωσε: «Οι εικόνες είναι πραγματικά σκληρές. Αυτό που έκαναν ήταν βάρβαρο». «Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τους υπεύθυνους, ώστε να πληρώσουν για αυτό γιατί είναι ένα έγκλημα και μια συμπεριφορά άγρια και ανεπίτρεπτη», πρόσθεσε.


Ομάδες για τα δικαιώματα των ζώων επιτέθηκαν επίσης στους πεζοπόρους και ζητούν από τις αρχές να βρεθούν άμεσα οι δράστες.


Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες:

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και σε νέα φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον διαπιστώνουν photoshop φωτογραφικά πρακτορεία

Διεθνή / Η Κέιτ Μίντλετον έκανε photoshop και σε άλλη φωτογραφία με τα παιδιά της και τη βασίλισσα Ελισάβετ, λένε από το Getty

Μία φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ με τα εγγόνια της, που είχε τραβήξει η Κέιτ Μίντλετον, έχει υποστεί επεξεργασία, σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία
NEWSROOM
Κέιτ Μίντλετον: Η πιο περιζήτητη γυναίκα στον κόσμο εμφανίστηκε για να δώσει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Η πιο πολυσυζητημένη γυναίκα των ημερών εμφανίστηκε για να δώσει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας

Ειδικός στη γλώσσα του σώματος εξηγεί τα μηνύματα που ήθελε να περάσει στο κοινό η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Σιγή ασυρμάτου από το παλάτι για τη δημόσια εμφάνιση της μέλλουσας βασίλισσας
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ