Απεργία την Πρωτομαγιά

Telegraph: Δεκαπέντε βουλευτές ετοίμαζαν ανταρσία κατά της Μέι

Telegraph: Δεκαπέντε βουλευτές ετοίμαζαν ανταρσία κατά της Μέι Facebook Twitter
0

Κινδυνεύει η Τερέζα Μέι να βρεθεί μπροστά στο φάσμα μιας ανταρσίας στην κοινοβουλευτική της ομάδα; Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph, υπάρχει μια ομάδα 15 βουλευτών που με υπόγειο τρόπο προσπαθούν να υποσκάψουν τις προσπάθειες ολοκλήρωσης του Brexit. 

Το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως οι 15 αυτοί βουλευτές της πτέρυγας των Συντηρητικών τάσσονται υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ και ενόψει της ψηφοφορίας για την νομική κατοχύρωση της ημερομηνίας του Brexit, αποφάσισαν να συναντηθούν για να ακολουθήσουν κοινή γραμμή. Στόχος ήταν να καταψηφίσουν τις προτάσεις της Μέι και να συνταχθούν με τους Εργατικούς. 

Αρκετοί από αυτούς, πάντως, αντέδρασαν έντονα με τη δημοσιοποίηση του θέματος (συνδυάζεται και με φωτογραφίες τους) κάνοντας λόγο για δημόσια διαπόμπευση και μπούλινγκ που υφίστανται από την εφημερίδα. Έντονη ήταν και η αντίδραση υπουργών της κυβέρνησης Μέι, οι οποίοι κατηγορούν τους ιθύνοντες της εφημερίδας ότι προσπαθούν να διχάσουν το κόμμα τη στιγμή που ετοιμάζεται να πάρει μια ιστορική απόφαση. Να σημειωθεί ότι μεταξύ των 15 βουλευτών βρίσκονται και τρία πρώην μέλη του υπουργικού συμβουλίου. 

Mε πληροφορίες από Telegraph, Guardian 

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ